Konsepti Blogi-idolille

Tuossa äsken uinuessani keksin mukamas oivan tavan toteuttaa Idols-formaatti blogipiireissä. Nykyisellä Blogilistalla kun on vaikeaa nousta ihmisten ilmoille, ellei satu olemaan virkkaamista harrastava huora. Sujuvasanaiset kunnon ihmiset jäävät jalkoihin.

Ensin kootaan potti. Idolsissa voittajaa odottaa kaiketi levytyssopimus, blogiversiossa tälle voitaisiin luvata sen verran tilaajia, että pääsee Top-listan etusivulle, sadan tilatuimman joukkoon. 200 tilaajaa riittää tähän.

Tämän jälkeen alkavat koeblogaukset asialle omistetussa blogissaan. Vanhoistaan itseensä tyytyväisistä kehäraakeista koostuva tuomaristo pyrkii korostamaan omaa etevyyttään kandidaatteja arvioidessaan. Minä voisin olla lempeä Kallos-Asko, Jonen roolin voisi luovuttaa vaikka Blozakstanille. Alussa aiheet ja tyylit olisivat vapaita, finaalivaiheessa kullakin kierroksella vastaavasti tietty teema, kuten 80-luvun postaus tai kirkkopostaus.

Finalistit myös stailattaisiin viimeisen päälle, mikä tarjoaisi oivan tilaisuuden blogiskenen leiskavelhoille esitellä taitojaan.

Tuomaripalaute voisi olla jotain tämän kaltaista.

Hmm.. mitenköhän tän sanois. Sanotaan vaikka, että jos tää ei oiskaan Blogi-idoli, vaan vaikka Suomen seksikkäin naisjääkiekkoilija -äänestys, niin... PANISIN!


Jos kilpailija sitten vastaisi tähän jotain nokkelaa, kuten Ai, niinq PA-nisin, hän pääsisi automaattisesti jatkoon.

Eikö kuulostakin kiehtovalta. Nyt vain kaikki lähettämään tilausvahvistuksia, niin saadaan kisa käyntiin.

7 on viitsinyt kommentoida:

Ah, tällaista kyllä kaivattaisiin! Tuomaristossakin on näköjään vielä yksi naispaikka vapaana...

"Kyllä sulla on tossa asennetta, mutta oot kuitenkin aika nuori. Ootko ihan varma, että kestät ne paineet, jotka tästä saattaa syntyä, kun koko Blogistan sitten seuraa sua ja syynää sun elämää?"

2/20/2007 07:50:00 ip.  

Se rääväsuu jo kyllä taannoin lanseerasi tätä ideaa, muttei ihan näin pitkälle jalostetussa muodossa. Kannatan ehdottomasti ajatusta. Ja Marinadi on tietenkin aivan omiaan naistuomariksi.

Toi stailausidea on kanssa hyvä. Milläs alustalla se pitäisi toteuttaa? Kuinkas laaja projektiryhmä tarvitaan? Saaks yleisö kanssa äänestää?

2/20/2007 08:13:00 ip.  

Kappas, minulta on mennyt tuo kokonaan ohi. Näköjään helmikuussa on paljon tavaraa, jota en ole lukenut.

2/20/2007 08:34:00 ip.  

"Nykyisellä Blogilistalla kun on vaikeaa nousta ihmisten ilmoille, ellei satu olemaan virkkaamista harrastava huora."

Aamen. Paitsi että "huora"-sanan korvaisin jollain neutraalimmalla ilmaisulla, vaikka "ihminen"-sanalla. :)

2/20/2007 10:18:00 ip.  

Taustalla se, että Huorapäiväkirjat ohitti minut Top-listalla. "15 uutta tilaajaa", voi elämä.

Onko tässä enää muuta vaihtoehtoa kuin

2/20/2007 10:20:00 ip.  

mukana. tämä koko helkkarin idols tekee juuri oikeasta elämästäni helvettiä, eli olisi varmaan hyvä terapiamuoto. mutta voitaisiin ehkä olla enemmän popstars, sellaista tiimityöskentelyä nääs. ihan sama, motto fucking showt alkavat ensi viikolla. oksennus kurkussa odotan. siellä on 5 kusipäätä, 5 lukutaidotonta, 5 ällöä ja 5 ääliötä, sitten kaikki nämä luonteenpiirteet yhdistyvät kun itketään yhdessä jne. näytetään siis TUNTEITA (ei juma)ja lopputulos on paskaa idiooteille.
ANTEEKSI kielenkäyttöni, olen hiukka ahdistunut.

2/20/2007 11:40:00 ip.  

No mutta, ilman muuta. Mutta ketkä sitten opettaisivat uusikoille asianmukaisia taitoja? Mitvit ja Turistiko?

:)

Ja se oikea sanamuoto olis ollut neulomista harjoittava nörtti :)

2/21/2007 05:02:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds