On vaikeaa nukkua, kun syke on yli 90.

5 on viitsinyt kommentoida:

Paljonko sulla on kuumetta? Ole varovainen, ettet saa sydänlihastulehdusta - mulla tuo kohonnut syke oli lievän lämmön ohella ainoa oire aikanaan ko. taudista flunssan jälkeen.

t. Ei sentään sun äitis

2/20/2007 06:33:00 ap.  

Minulla ei ole kuumemittaria, kiitos kysymästä, kun olen ollut sitä mieltä, ettei moisten lukemien tule antaa häiritä.

Aika piakkoin tuon postauksen jälkeen homma helpotti. Hehkuva lämpötila laski merkittävästi ja sydämen hakkuu rauhoittui. Aivan kuin taisto olisi tauonnut.

Nyt aamulla olo on kovin terve ja yön kauhut muisto vain. On tuo ihmisruumis aikamoinen kone.

2/20/2007 08:21:00 ap.  

Kymmenisen minuutin välein suoritettava kuumeenmittaushan on ainoa mielenkiintoinen aktiviteetti, jota kuumeessa voi harrastaa. Ja tietää sitten koska täytyy ruveta taas käyttäytymään kuin parantuneet, sairaaksi on niin helppo jämähtää.

2/20/2007 10:15:00 ap.  

Hyvä kuulla, että on helpottanut!

PA-parka on kotonaan oppinut hultteimen suhtautumisen sairastamiseen. Kaksi vanhinta toki vietiin asianmukaisesti sairaalahoitoon, kun hengitys uhkasi lakata laryngiitin vuoksi ja kaikki neljä saivat oman osansa korvatulehdusantibiootteja. Mutta tavalliset kuumeet kiduttiin läpi vähäeleisesti. Minulla ei ollut samanlaista periaatteellista suhtautumista sairastamiseen kuin siskolla (=lääkkeitä annetaan aikaisintaan kolmantena kuumeisena päivänä, että elimistö ehtii ensin itse yrittää vastaiskua), vaan lääkitsemättömyys perustui lähinnä yleiseen katsotaan sitä sitten -asenteeseen. Kun aikansa katsoi, niin yleensä asioilla, myös kuumeilla, oli tapana lutviutua.

Tota pulssiasiaa sentään pelästyin! Onneksi vara-äiti Marjut jo valisti sydänlihastulehduksen vaaroista. Pidä huoli itsestäs ja lepää kunnolla!

t. Sentään Sun äitis

2/20/2007 10:19:00 ap.  

No, totta helvetissä on.

2/20/2007 09:40:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds