Huippuosaaja

Ajan viikset vaahdotta vastakarvaan,
vaihdan ilman kytkintä,
skippaan esikatselun
ja painan OK lukematta.

Helvettiäkö tässä kun kerran osaa.


Noin olin kirjoittanut puhelimeeni, mutten jaksanut tulla viime yönä sitä julkaisemaan. Kyläpaikan jääkaapinovimagneeteilla en saanut aikaiseksi mitään.

Mutta sen muistan, kuinka silmiäni kirvelsi onnistuttuani jatkuvasti operoimaan lasiani niin, että gintonicini hyppi silmille. Olin noudattanut ohjetta olla lotraamatta sen tonicin kanssa. Niin, minä en ollut mainittavan hyvässä terässä eilen.

7 on viitsinyt kommentoida:

Gintonic on hyvää. Jos ei se tonic tule hanasta. Baarissa ärsyttää, kun kysyy, että haluatko Gordon´s vai Bombay Sapphire-giniä, niin kaikki sanovat: "Tietty Bombayta, se on maailman paras gini!" Gordon´s on aivan liian aliarvostettua eikä Bombay sitäpaitti vedä vertoja Tangeray-ginille.
-minh-

9/24/2006 03:52:00 ip.  

Tonic tuli Lidlistä ja merkki oli Gordon's.

Suhteeni Sapphireen on vähän hankala. Kerran hankin sitä ja olin sitä mieltä, että se ei muka ollut yhtä hyvää kuin Beef Eateri.

Mutta kun kaveri teki Brysselissä viime keväänä gt:n siitä, niin se oli jotenkin niin mielettömän hyvää, että jäi oikein mieleen yhtenä elämäni hetkistä. Mutta siellä sitä toisaalta mainostettiin kadulla, että ehkä olin vain mainoksen uhri.

9/24/2006 03:58:00 ip.  

Olen kerran vertaillut baarissa erimerkkisiä gintoniceja, ja tullut tulokseen, että Silver Dry Gin on parasta. Bombay on jotenkin laimeaa tonicin kanssa, ehkä se on sitten yksinään hyvää.

9/24/2006 04:37:00 ip.  

Veli Keravalta todistaa väkevästi. Se on ihan turha mennä sotkemaan toonikaveden kanssa mitään pimpomsafiireja, siihen toimii Silver Dry vallankin paremmin. Raakana tahi jäillä blandattuna bombaylainen on toki pehmeämpää. Päätöksestä ei voi valittaa.

Oliko tässä joku leipämerkintäkin?

9/25/2006 11:36:00 ap.  

Olen itaruuttani joutunut etäisesti keskustelua liippaavan ongelman pariin.

Mihin lie tarkoitettu altiacorporationin Gin Juniper 37,5%vol. Jäänestoaineeksi? Etiketissä mainitaan tunnettuja gin-drinkkejä olevan Tom Collins ja Gin Tonic, mutta ei niitä samaisen pullon sisällön avulla saa aikaan.

Jotenkin on tosi hankala ajatella alkoholin kaatamista viemäriin, mutta ei kai tässä muukaan auta. Ole rotanmyrkyllekään nyt just tarvetta. Saa edes rahaa palautuspullosta.

9/25/2006 08:01:00 ip.  

Oho! Toihan tuli ihan puun (katajan) takaa. Meinaan toi Gin Juniper. Ei ole ikuna silmään sattunut, onko kaikissa alkoissa edes saatavilla.

Jotkut ovat sitä kuitenkin jo kauan sitten maistelleet:

http://koti.welho.com/rwideniu/tasting/lonkero-2000.html

9/26/2006 01:18:00 ip.  

Hollola ja piikkisika, aivan. Sahajauhon haju on totta! Märkä, lähinnä kuusta sisältävä ylivuotinen purukasa heinäkuun lopulla, sivuilta versoo peltokortetta, maitohorsmaa ja juolavehnää. Hyi.

Niin, olen riittävän notkea ryömiäkseni pitkäripaisessakin hyllyjen alle, mihin edukkaat hintalaput köyhää lähiöalkossa ohjaavat. Ehkä kaikissa toimipisteissä ei ole tälle tuotteelle kysyntää.

Enivei, en kaivanne ginisiä hetkiä ihan heti. Vieroituin pahasti.

9/26/2006 06:23:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds