Pidä hyvänäsi

Aikuistuvat sijoituslapset eivät saa kunnilta riittävää tukea

Sijoituslapset. Tätä nykymaailmaa taasen. Ennen vanhaan sentään sijoitettiin säädyllisesti hevosiin, taiteeseen ja sarjakuviin. Säilyttävätköhän lapsetkin arvonsa paremmin, ellei niitä lainkaan poista muovikääreestä.

***

Kuten huomasitte, ei oikein syki. Syksy on saapunut ja suhtaudun ambivalentisti. Koulu on alkanut ja samat sanat. Päätin, että haluan päästä pois vuoden kuluttua ja arvatenkin amerikkalaisten hömppäoppien mukaan tavoitteeni toteutumista auttaa, että sanon sen ääneen.

Tänään sitten kävin yhden kurssin harjoituksissa ja tekisi mieli sanoa vain ää.

Sitten viime näkemän minua on katsottu hyväksyvästi ja minulle on vastattu. Paitsi se yksi ja ainoa, josta olisin jotain voinut ajatella. Hän ei moikannut takaisin, ei katsonut päin.

Puolivillainen pidä hyvänäsi -nokkeluus pääsi jo karkaamaan mielestäni.

***

Viime yönä nukuin huonosti, sillä pelkäsin jatkuvasti, milloin ne kaikki konferenssivieraat tunkisivat huoneeseeni. Se oli viime viikon jäljiltä kovin kaaottinen ja ajatus hävetti minua. Laskin, että eivät ne ennen seitsemää sentään kehtaisi tulla.

***

Sikäli pidän hautajaisista, että on lupa olla ihmisten ilmoilla ja käyttäytyä epäsosiaalisesti. Olla hiljakseen ja pälyillä seiniä. Mitä ne kaikki keski-ikäiset naiset olisivatkaan maksaneet paikastani siinä kahvipöydässä. Minun tapani hoitaa tilanteita, joka sittenkin kiertää ilon kautta, ei oikein istu tuohon kontekstiin.

***

Tänään kysyin triviaalin kysymyksen ja olin jälleen kovin skeptinen kännykkätelevision suhteen. Mutta ei minua kannata kuunnella, kun olen kovin skeptinen televisionkin suhteen.

***

Sovitaanko, etten palaa tänne ennen kuin on palava tarve. Tekisi mieleni kirjoittaa yksi missiokriittinen sähköposti. Ja odottaa.

Toistaa tarvittaessa.

9 on viitsinyt kommentoida:


Sovitaanko, etten palaa tänne ennen kuin on palava tarve.


Yritin keksiä jotain älykästä sanottavaa, ettet vallan katoaisi, mutta en nyt kykene mihinkään järkevään.

Yhden typerän sanaleikin keksin, mutta jätettäköön se kertomatta.

9/18/2006 11:45:00 ip.  

Milloin älykäs sanottava on mitään pelastanut.

Minusta on sittenkin aina kovin surullista, kun viattomat sanaleikit joutuvat sijaiskärsijöiksi.

9/18/2006 11:58:00 ip.  

Parane pian!

(luin sijaiskärsijöiksi siankärsämöinä, ehkä pitäisi juoda siankärsämöuuteteetä)

9/19/2006 03:15:00 ip.  

Olisin nyt edes kipeä.

9/19/2006 03:38:00 ip.  

Johtuuko edellisen postauksen kommentoimisen mahdottomuus ja tökkiminen jostain mystisistä beta-asioista tms? Aina, kun tulin puolustamaan J. Aniston-näkemystäni, kommentit loppuivat Saaran kirjoittamaan jännityk- sanaan eikä perään voinut kirjoittaa mitään.

Nyt kaikki kuvittelee, että olen väittänyt, että Jennifer olisi kaunis, kun oikeasti vain kehuin sen leukaa.
-minh-

9/19/2006 06:43:00 ip.  

Ihmeellisiä asioita täällä tapahtuu. Minen tiedä mistään mtn.

9/19/2006 06:46:00 ip.  

Juu Minh, kyllä me kaikki ymmärsimme että kehuit VAAN sitä leukaa. Että ole rauhassa vaan, kai PA, tai ehkä Saara, halusi vaan hiukan jännityk. No, minä puolestani halusin sitten itse kommentoida sitä terävää ohimoihin asti ylettyvää ruuminosaa, mutta minulta oli evätty kommentointi. Kai ihan hyvä niin. Olipa jo aika.

Jos sinulle, PA, ei tule tarvetta viikkoihin, niin ryysin tänne tulitikkujen kanssa.

9/19/2006 08:33:00 ip.  

Äh, minä olen niin tarpeeton.

9/19/2006 08:36:00 ip.  

Nyt on käynyt ilmi, että kummallisia juttuja on tapahtunut myös Hurmaavassa itsemurhassa ja Viistolla pinnalla,päivitykiä Blogilistalla, mutta joku ihme jämähdys itse blogissa.Kauralta jäi puolen viikon postaukset lukematta, ennenkuin tänään tajusin klikkailla arkistoja.

Kata,hyvä tietää, että minut ymmärretiin oikein. Ei siinä muussa juuri olekaan kehumista.
-minh-

9/20/2006 04:21:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds