Hän sai

Päivitystaukoni ei suinkaan johdu siitä, että olin viime viikon ennätyksellisen kiireinen. Sain tavata monta ihmistä ja jälleen nähdä, että ensivaikutelma pettää aina. Johonkin voi sentään tässä maailmassa luottaa. Asiaa näin hyvin vähän, ja lounaatkin missasin, mutta ilmaisia illallisia pääsin sentään nauttimaan.

Tauko johtui masennuksesta, jota koen kielemme puutteellisuuden vuoksi Matti Vanhanen ja seksikkyys -aiheeseen liittyen. Jos suomessa olisi konjuktiivi, kuten sivistyneissä kielissä, ei olisi ollut epäselvyyttä siitä, mitä Chirac sanoi.

Chiracin olisi kerrottu sanoneen, että tässä on Matti Vanhanen. Er sei der sexyste Mann Skandiviens. Ei siis er ist. Ei siis niin, että näin olisi hänen mielestään vaan, että näin on sanottu. Ei siis tarvitsisi lehtien jauhaa tästäkään.

Huomataan sittenkin, etteivät saksalaisetkaan ole niin sivistyneitä, että tajuaisivat, ettei Suomi kuulu Skandinaviaan.

***

Ja jossain sitten kommentoidaan Vanhasen kuvia ja sanotaan, että onhan hän aika seksikäs.

Jos nyt oletetaan, että pelkän kuvan perusteella voitaisiin moista sanoa, on syytä huomata, että Vanhasen leuka on aivan liian jyrkässä kulmassa. Leukapäiden tulisi laskeutua alemmas, jolloin kulma olisi loivempi, mutta Vanhasella näin ei ole. Kuinka kukaan voi pitää moista miestä seksikkäänä.

vanhanen

Olen kuullut, että ihanteellisilla naisilla tulisi olla vanhasmainen korvasta alkava leuka, mutta minä en soisi sitä heillekään.

Vaan toki väite on väärä premissejä myöten. Ei kai kukaan voi olla seksikäs pelkän kuvan perusteella. Kyllä moiseen tarvitaan vähintään tekstinäyte. Ja kun vielä tiedetään, millainen pökkelö Vanhanen tapaa olla noin livenä.

Kun minä olen huutanut kunnollisuuden perään, minä tarkoitin, että ihmisten tulisi pitää minun kaltaisiani miehiä haluttavina. Ei Matti Vanhasta.

[Kirjoittajaa on edelleenkin verrattu Matti Vanhaseen – verisen loukkauksen tarkoituksessa.]

16 on viitsinyt kommentoida:

Vanhiksella on naisellinen leuka. Iltapäivälehden katuhaastattelussa(suomalaistoimittajat rynnistävät Pariisiin haastattelemaan ihmisiä Vanhasen kuva mukanaan ja tärisevät innosta, kun joku keski-ikäinen ranskalaisnainen sanoo, että kyllä, miellyttävän näköinen mies) joku miespuolinen ranskalainen kaduntallaaja sanoi, että Vanhasella on kaunis suu. Hei morjens!

Leuoista puheenollen, minusta kaunis leuka naisella on sellainen kuin Jennifer Anistonilla, pitkä ja kapea, eikä muodosta kaksoisleukoja koskaan.

Tämä kommentti siksi, että olen päättänyt mennä plastiikkakirurgille sitten kun minulle tulee kaksoisleuka. Sitä en halua. Kaikki muu saa tulla, mutta ei kaksoisleukaa mulle, kiitos.
-minh-

9/17/2006 03:14:00 ap.  

Minä olin lukioikäisenä aika hysteerinen kaksoisleuoista. Mutta minä nyt olin tuolloin aika hysteerinen myös biologian numerostani.

9/17/2006 09:43:00 ap.  

Minulla on kyllä kaksoisleuka ja se on tyrmäävän ruma. On ollut aina. Ei ole ollut väliä, olenko ollut lihava vai laiha. Siinä se saatana on aina. Mutta kaksoisleuan kanssa oppii valitettavassti elämään ja kulkemaan kadulla ihan normaalin ihmisen röyhkeydellä, käymään töissä ja perustamaan perheen. Olen oppinut elämään asian kanssa jopa niin hyvin, että on tässä varaa alkaa ruotia Anistonin ja Vanhasen leukaperiä. Voitaneen siis ainakin epäillä, ettei egon suuruus ole millään tavalla liittyväinen laukaluun kokoon.

Minusta Jennifer Aniston on leukansa kanssa varsin epäilyttävästi miehekkään näköinen ja Vanhanen taasen hyvinkin naismainen. Anistonhan valittiin jokin aika sitten maansa Vuoden mieheksi, enkä ihmettele. Mutta ketkähän ovat osallistuneet tuohon äänestykseen, jossa Vanhanen valittiin seksikkäimmäksi. Miehetkö? Ja oliko se Eeva-lehden vai ET-lehden äänestys? Seiskan? Suosikin? Vai jonkin seksuaalisille vähemmistöille suunnatun lehden äänestys?

Tuollainen äänestys olisi pitänyt taannoin järjestää myös Blogisanomissa.

9/17/2006 10:32:00 ap.  

Minä en hirveästi perusta tuosta Anistonista. Siinä on vähän liikaa sellaista rokokoomaista pikkusievyyttä. Jos vaaleita nyt haetaan, olisi enemmän lauramalmivaaramaisen pelkistämisen kannalla.

Sitä paitsi kyllähän Anistoninkin leuka loppuu vähän turhan lähelle korvaa.

Ymmärtääkseni lehti oli alun perin Eeva. Mutta nyt Ilta-Sanomat kehui saaneensa vastaavia tuloksia. Tosin IS:n eilisessä nettigallupissa 80% vastasi kielteisesti. Tämä on hyvin mielenkiintoista. Seuraamme tilanteen kehittymistä herkeämättä.

9/17/2006 11:25:00 ap.  

Hienoa. Jännityksellä jään odottamaan, pitääkö tässä jotenkin yhtyä valtavirtaan ja romuttaa oma käsityksensä seksikkyydestä.

Toisaalta tämän kaiken takana täytyy kyllä olla Vanhasen imagorakentajien salaliitto. Äärimmäisen taitavaa porukkaa. Kaksoisleukaihmisenä voisin tarpeen vaatiessa harkita niiden hyypiöiden palkkaamista. Olisihan se hienoa, kun kaksoisleuasta tehtäisiin seksikäs, niin ihmisten ei tarvitsisi enää mennä pilkkomaan itseään häpeästä.

9/17/2006 11:41:00 ap.  

Ei kai tuo kuvassa oleva mies kovin seksikäs ole, "Matti Vanhanen" on. IMHO Stoltenbergia tulis ehkä vilkaistua toisenkin kerran livenä, vaikkei sen pääministeri tietäisi olevankaan :D

Valta on seksikästä. Tosin sekään ei lämmitä paljoa jos mies on yksinkertainen (Bush).

Niin ja Vanhasta joutuu katsomaan niska kenossa, mikä saattaa aiheuttaa värisyttävää huimausta ja kipinöitä silmissä. Ehkä leukakin näyttäytyy suotuisassa valossa alaviistosta katsottuna.

9/17/2006 11:50:00 ap.  

Mitä ihmettä? Väitätkö, että tuo kuvan mies ei ole Vanhanen, vaikka minä kirjoitin Googleen Matti Vanhanen. Eihän sellainen ole mahdollista.

Ihmisen leuka näyttää rumalta alaviistosta. Siksi meitä pitkiä ihmisiä hyljeksitään ja siksi videopuhelut eivät ota tulta [oletuksena, että kännykkää pideään kädessä alaviistossa leukaan nähden].

9/17/2006 11:54:00 ap.  

Äh, tarkoitin vain riisua tittelin. Onhan se Matti Vanhanen, mutta ei "Matti Vanhanen". Eikö "Paavo Lipponen" ollut aikanaan seksikäs myös? I rest my case.

9/17/2006 12:11:00 ip.  

Oho, en ole ennen huomannut katsoa leukoja noin. Nyt vasta tajusin, että leuat voivat alkaa korvasta tai sitten alapuolelta ja että omani ovat jälkimmäistä sorttia. Pitääpä heti mennä katselemaan ihmisten leukoja!

9/17/2006 01:11:00 ip.  

Trust me, I'm an expert.

9/18/2006 10:32:00 ip.  

Qimki, minä niin täysin ymmärsin kommenttisi pointin! Ja olen samaa mieltä.

9/18/2006 10:45:00 ip.  

Hyvä, että joku sentään ymmärtää. Kun minä olen ihan, niin kuin nykyään muodikkaasti sanotaan, kujalla.

9/18/2006 10:51:00 ip.  

Minä mitään leuoista tiedä, mutta Matti Vanhanen on niin keskiarvoisen mitätön joka suhteessa, että ei siitä jaksa edes leukailla.

"Matti Vanhanen" sen sijaan.... on jotain vielä järkyttävämpää.

Valta on toki seksikästä, kuin lihaksikas, nuori musta mies leijonantaljassa ja keihäs kourassa.

Poliittinen valta sen sijaan on plösö, kaljuuntuva keski-ikäinen, kaljamahainen vitivalkoinen mies Keltaisesta ruususta hankitut halvat mustat, persauksesta pussittavat pvc-housut jalassa ja feikki-SS-koppalakki päässä.

9/19/2006 12:03:00 ap.  

Kujalla! Thanks Man!

9/19/2006 08:36:00 ip.  

Kriisillä on erikoisehko poliittisen vallan kuvaus :)

Hmm, harmaa eminenssi -tyyppinen valta on hot, keskusta not.

Muista avuista puhumatta ollen, Uusishan järjestäytyi Vanhiksen puolueeseen! Mitä tässä nyt naisena pitäisi ajatella? Voih.

9/21/2006 12:00:00 ap.  

Vaarallinen veto Vanhaselta kosiskella Uusista Kepuun. Ei mene kauankaan, kun Vanhanen on enää se "Uusiksen näköinen tyyppi".

9/21/2006 11:45:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds