Kyllä, lankesin jälleen klikkailemaan oman blogini googlemainoslinkkejä. Ei saisi, mutta kaikkihan me salaa joskus.

En vain aivan täysin ymmärrä tätä touhua. Minä joskus kiusasin Oopaa täällä, että kyllähän hyvä tuote aina itsensä myy. Ei niin, mutta mitä järkeä on mainostaa surkeaa tai olematonta tuotetta. Hiljattain blogini kyljessä oli jonkin bisneblogin mainos. Klikkasin katsomaan, ja blogi oli päivitetty viimeksi maaliskuussa.

Vuotta en muista.

Tai tuo tämämpäiväinen Elisan mainos. Kehuivat, että nyt voin ilmaisen wapin sijaan maksaa 60 senttiä tarkistaakseni YTV:n aikataulut tekstiviestillä. Innosta väristen avasin linkin saadakseni lisätietoa. Ilmeisesti 404 ei sittenkään ollut palvelun puhelinnumero.

***

Julius uteli kommenteissa osastoani. Minun ei tule puhua näistä asioista täällä, sillä se tekee minusta vain epäkiinnostavamman. Niin epäkiinnostavan, että joudun hankkimaan blogilleni maksullisia linkkejä, kun en enää saa ilmaiseksi.

Katselin eilen kurssejani pitkästä aikaa. Viime vuonnahan otettiin käyttöön uusi systeemi neljine periodeineen ja kursseja myllättiin oikein urakalla uusiksi. Minä jätin kaiken taakseni kuin savuavat rauniot ja mietin, että pitää katsoa sitten.

Varsinaisesti olen jättänyt rästiin syyskursseja, sillä syksyisin en koskaan saa mitään aikaiseksi. Keväisin sitten sitäkin enemmän, kun täytyy paikata syksyn laiminlyönnit. Onnekkaasti uudessa ohjelmassa kurssit on siroteltu sikäli soveliaasti, että kuorma ei muodostu ylivoimaiseksi. Kolme kurssia syksyllä ja kolme keväällä. Ne kun tempaisen lävitse, niin kaiken pakollisen tauhkan tulisi olla kasassa. Sitten voin keskittyä kaikenlaiseen mielenkiintoiseen.

Sivu- ja pääaineesta en osaa sanoa mitään, kun en edes tiedä, missä laajuudessa ja kumpaan viime vuoden opintoni mahdetaan sisällyttää. Ensi vuoden on määrä olla mielenkiintoinen ainakin sikäli, että minun pitäisi aloittaa täällä. [hihhaa, mahdottoman ironinen konteksti täällä-linkille!][ai, ei vai.]

***

Unohdin kertoa viimeksi, että kävimme Kaivohuoneella. En tarkkaan tiedä miksi, mutta ihmisryhmä oli jokseenkin sitä mieltä, että se on niinku tasan ainoa vaihtoehto. En ole käynyt siellä remontin jälkeen, mutta en tarkalleen osaa sanoa, mikä olisi muuttunut. Baaritiskejä oli kenties lisätty, mutta tanssilattian pinta oli kovin kurja.

Kun pelkkä Campari maksoi yli viisi euroa ja gt liki kahdeksan, hihkuin mielessäni, että etkot olivat sentään olleet ilmaiset.

Joissain maissa on niin, että maksettuaan ensin jonkin verran sisään saa vastineeksi ostaa kohtuuhintaisia juomia. {Äh, ihme nihkeilyä, olisit etkoillut vähän intensiivisemmin tai et vain olisi noin hiton köyhä.}

Lavalla esiintyi joku wannabe-shakiratähtönen. Kyseessä sentään NRJ:n Bileet. Kinasin kaverin kanssa, oliko esitys playbackiä vai ei. Lopulta taivuin uskomaan, että playback on niin hankalaa feikata, että on helpompaa soittaa oikeasti.

Samalla periaatteella kerrotaan Jenkkien lentäneen lopulta kuuhun, kun se oli helpompaa niin.

Lavalla käytiin myös jokin hupsu pelimieskilpailu, jossa miehet pääsivät mittelemään iskurepliikkiensä teholla. Taso oli kaikkiaan surullinen – mennäänx hei meille nusC – mutta mitä tämä tällainenkin on, että voittajaksi selviytyi Tino Singhin näköinen hippiäinen, joka lupaili huonolla englannillaan naiselle, että laittaa tälle ruokaa ja pesee lattiat.

Eihän tuollaisen kuulu toimia, jos Justinin linkkaamaa Nice Guy -artikkelia uskoo.

Äh, tulevat ja vievät meidän naiset, saatana.

***

Pitääpä siirtyä tutustumaan piknikille ilmoittautuneiden blogeihin, niin voi välttää suurimmat noloudet. Sääkin näyttää suosiolliselta.

[hihii, alkometritestisana loppuu pkw]

1 on viitsinyt kommentoida:

Siis sä niiq opiskelet jotai?

Cools.

Mä aina ennen piknikkejä lopetan kaikkien blogien lukemisen, niin on sitten paljon kaikkea uutta asiaa ja niitä. Noloja tilanteita.

8/04/2006 11:22:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds