Tarjoiluehdotus

Mieleeni muistui tilanne, jolloin olin hyvin hauska. Väki nauroi jo valmiiksi jonkun kertomalle edelliselle jutulle, kun keksin neronleimaukseni. Se veisi alkuperäisen ajatuksen astetta pidemmälle, ylitse ja ympäri yhtäaikaisesti ja – olin varma siitä – räjäyttäisi pankin. Kokosin itseni naurultani ja suuni äärimmilleen venyttäen aloitin lauseeni ensimmäisen kirjaimen artikuloinnin saadakseni jutun ulos riittävällä selkeydellä, jotta jumittava juhlakansa sen kykenisi vastaanottamaan.

Se on sillee samalla tavalla ku pakkauksissa lukee, että tää on vaan tarjoiluehdotus, lohkaisin.

Ja tapahtui juuri niin kuin olin kuvitellut. Remakka oli mieletön. Eikä minulla ole enää mitään havaintoa, mihin tuo liittyi. Mutta tietäkää, että ratkaisu on olemassa. On olemassa juttu, joka toimii loistavasti tuolla tavoin loppuun niitattuna.

Ja jos minun tapani olisi sääliä sanoja, niin säälisin kyllä tarjoiluehdotus-rukkaa. Sitä ei ikinä käytetä missään järkevässä tilanteessa. Ainoastaan pakkauksien kansissa jotenkin teennäisen tuntuisesti urpoille kertomassa, että kaurapuuroon lisätyt katkaravut eivät tosiaan kuulu hintaan.

***

Vaikka nyttemminhän olen tylsä virkamies ja loiston päivieni muisto hiipuu takaraivossa. Enkä tiedä, onko m-irk-videon näyttäminen oppilaille hyväksyttävää, mutta kyllähän se nyt kuuluu jo yleissivistykseen.

Minulla on lounaslipukkeita. Ja saattaa olla, että jonain päivänä vielä uimalippujakin. Tsihihii, sanoi sisäpiirivitsi.

***

Sain pitkästä aikaa meiliä Juhana Helmenkalastajalta, jonka postituslistalle Sellisti minut aikoinaan lisäsi. That's what friends are for.

Juhana kertoi turunlinna.fi-keissistään. [en ole vieäkään edennyt elämässäni kyllin pitkälle, että voisin kirjoittaa keissin yhdellä ässällä] Helmis yllättyi jokunen vuosi sitten huomattuaan, ettei Turunlinnalla ollut omaa nettisivua. Ja turhautui huomattuaan vähän aikaa sitten, ettei vieläkään. Ja päätti hankkia domainin omiin nimiinsä ennen kuin kukaan pornompi ehtisi sitä tehdä.

Ja eikös joku peelo kirjoittanut asiasta tuohtuneena Turun Sanomain toimitukseen, jossa joku tane nimeltään Lauri Inna – jota yhden teorian mukaan vain harmitti, että hänen nimensä oli niin lähellä Linnaa olematta kuitenkaan aivan – kirjoitti aiheesta katkeran artikkelin, kuinka tv-tyrkky – –

Äh, minähän tässä tuon paraikaa ilmaista mainosta Helmenkalastajalle, jonka vastine oli asiallinen. Kuinka pääsikään lipsahtamaan. Tarkoitukseni oli pohtia, olinko minäkin täysi idiootti, kun en heti rekisteröinyt työvoimatoimisto.fi-osoitetta, kun kerran tiesin, että ihmiset sitä etsimällä tulevat tähän blogiin.

Nykyään osoite on olemassa, eivätkä tuenhakijat joudu enää arvaamaan mol.fi-osoitetta.

Ei minään dissauksena työttömiä kohtaan. [Minähän olen sitä paitsi yhteiskunnan hierarkiassa teidän alapuolellanne.] Tarkoitus oli sanoa tuenhakija, sillä ei kai kukaan koskaan ole työvoimatoimistosta töitäkään saanut.

***

Kata kyseli, olenko jo tai vasta ehtinyt tutustua The Smithsien tuotantoon. Pikaisesti, enkä täysin ymmärrä Vt:n kommentteja, kun minusta tämäkin kuulostaa siltä, että se kuulostaisi vielä paremmalta, jos mukana olisi soittimia.

Minun pitää kuunnella lauluja sanojen kanssa, niin pääsen ehkä paremmin kiinni. Olen niin visuaalinen, etten oikein saa hahmotettua kappaleita, ellen lue sanoja samalla.

Kävi ilmi sekin, että Oskari, jonka kerroin mainostaneen Farin Urlaubia, omistaa myös kaikki Smithsien levyt. Kovia jätkiä tommoiset.

Hän halusi mainita, että olen muka ihan Hatful Of Hollow -levyn kansikuvapojan näköinen. No, Oskari saattaa olla vähän auditiivisempi tyyppi...
***

Kiitos kysymästä, minusta on ihan hauskaa, että Atrian pekoni on nimeltään suomalainen pekoni, kun HK:n on Amerikan Pekoni.

Kuten sekin, että Amerikan ja American muistuttavat toisiaan.

***

Ai mitä muuten kuuluu. No, varpaani on edelleen tuskaisen kipeä.

En muista, kerroinko, kuinka teloin sen kaksi viikkoa sitten ultimatea pelatessani. Vaihdoin niin äkkinäisesti suuntaani, että varpaani pakkautui vasten kengänkärkeä niin, että kynteni vastaavasti mursi vallinsa edestään.

Alkuajat se oli harmittoman näköinen, mutta kohtuuttoman kipeä. Nyt se myös näyttää rivolta verisine rantuineen. Eikä kukaan kommentaattori noteeraa urhoollisuuttani ja timmiä sporttisuuttani vaan tyytyy toteamaan, että taisivat kynnet olla vähän liian pitkät vai.

No kai ne olivat.

[Katsokaa, hei, Google-mainoksiani – ja koskekaa ja – pelkkiä kunto- ja ravintolinkkejä.]

Kun minä en ole käyttänyt sandaaleja sitten paluuni. Eivät kynnet silloin näy. Ja kun minä olen enemmän visuaa

Tällä varpaalla on niin tuskaisaa liikkua nopeasti, että ilman polkupyörää olen myöhästyä bussista ja kaupungillakin uhkaa tapahtua, että joku kävelee minua kovemmin. Enkä ole vuosiin ollut niin allapäinen, että näin olisi päässyt käymään.

6 on viitsinyt kommentoida:

Arvasinhan, että se on oikeasti harmaa. Internetissä on vaan niin helppo esittää värikästä ja mielenkiintoista persoonaa.

Jokaisen eksyneen, erilaisuuttaan korostavan individualistin täytyy kuunnella The Smithsiä. Tiedoksesi, että KV:kin diggaili The Smithsiä ja S myöhemmin Morrisseyta. Viittaukset löytyvät helposti. (Esimerkiksi se, missä KV dekonstruoi Antti Tuiskua)

Niin, onnea isomman resoluution johdosta! Tiedän tämän, koska stalkkaan statsejani kaikki päivät.

8/25/2006 09:07:00 ip.  

Hehee, meitsi tajus! Harmaa niin kuin tuo kuva.

Gin ei sovi kolan kanssa, mutta kun muutakaan ei ole.

[Ei, älkää ehdottako omenamehua]

Tiedän kyllä KV:n suuntautumisesta. Sellistihän heräsi kuolleista kommentoimaan ihan vain, koska minä eksynyt löysin lampaan tavoin Morrisseyn viimein kesäkuussa.

Tuollainen stalkkailu on esimerkillistä. Tylsiä ne, jotka lukevat blogistani, että sain näyttöni takaisin.

8/25/2006 09:19:00 ip.  

En minä muista kommenttejani, saati seiso niiden takana. Lepäilen vain makuulla.

8/26/2006 11:26:00 ip.  

Seistessäni Turun Linnan edustalla noin kuukausi takaperin, en huomannut mitään maidon pelastusoperaatiota tai mitään muutakaan. Aika veijari tuo Juhana!

Onko kynsi jo pudonnut?

8/28/2006 12:41:00 ip.  

ai veijari? idiootti markkintalouspelle se on. pahoittelen myöhäistä kommentointia, mutta onko helmenkalastajan vaikutupiiriin kuulumiminen pa:n mielestä jotenkin - hianoo. hä? en oo turuust, mutta pa:n äo-oletuspointsit tipahti nyt rajuun alamäkeen.

12/03/2006 10:57:00 ip.  

Höh, nytkö ne Schizo-Blogin kommentaattorit löysivät tänne?

Jottei nyt jäisi epäselväksi, niin minusta on erittäin hianoo, kun sähköpostiosoitteeni lisätään tv-julkimon henkilökohtaiselle tiedotuslistalle. Pyydänkin, että teette kaikki niin. Minä en esimerkiksi oikein pysy Viivi Avellanin perässä.

12/03/2006 11:31:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds