Väri väriin

Minä sitten kokeilin Sun äitis makaronilaatikkoa ja olen yhäti hengissä. Varsin mainiosti onnistui, mitä nyt makaronit tuottivat pieniä ongelmia. Minä kun en löytänyt mistään sellaisia makaronin mallisia. Mutta laatikkopuoli onnistui sitäkin paremmin.

Paitsi että tuo maidon määrä hieman kummastutti. Pohjalle jäi sellainen epätoivottava puolentoistasentin nestekerros. En osaa ymmärtää, mitä vahinkoa voisi tapahtua, jos maitoa laittaisi vaikka vain kaksi desiä.

Ja kannattaa huomata pekonin negatiivinen lämpölaajeneminen. Sinänsä pekoni ja punajuuri ovat kyllä hyvä yhdistelmä, mutta tämähän oli arvattavissa. Vanha kansa jo tiesi, että kaikki samanväriset tuotteet myös maistuvat hyvältä yhdessä.

Juuri sen vuoksi banaanijaffa on niin herkullista.

[Vt sitten meni ja veti yhteen koko pekoniviikon saaliin.]

***

Lähi-Lidlistä makarooneja etsiessäni näin aivan upean naisen. No, sitä tietenkin sattuu näin keväisin {ai sydäntä vai?}, mutta minusta oli aivan riemastuttavaa, kun ymmärsin, että hän oli kasvoiltaan puuttuva rengas kahden muun kasvon välissä.

Joskus aina ymmärtää laulua kuunnellessaan, että siinä on jokin sama juju kuin jossain muussa kappaleessa, josta pitää. Tai lukiessaan Kysyn vaania alkaa kummasti miettiä, ett

Minusta olisi kovin kiehtovaa syöttää kaikki prefenrenssini koneelle ja nähdä, mitä haluan. Tai siis hienoa olisi, että preferenssit syöttyisivät koneelle sillä aikaa kun minä vain istuisin ja blogaisin. Vaikka vielä mielummin minä kyllä blogaisin kävellessäni.

Olen miettinyt asiaa ja tullut tulokseen, että kävellessäni olen parhaimmillani niin fyysisesti kuin henkisesti.

Net.nyt muuten puhuu blogaajista yhdellä geellä ja se on sentään Suomen luetuin blogi. [Kyllä, vielä luetumpi kuin Visa Kopu.]

On niin hienoa, kuinka asiat liittyvät toisiinsa, kun löytää puuttuvan välipalasen. Minulla on varsin voimakas viehtymys analogioihin.

Vertaus on opintojen äiti, sanoin kerran.

Niinhän aivojenkin kuvitellaan nykyään toimivan, luovan linkkejä kuin ad-hoc-verkko. Oikeasti kannattaa tietenkin suhtautua näihin vertauksiin epäilevästi. Ei siitä ole vielä pitkääkään aikaa, kun aivojen sanottiin toimivan kuin höyrykone.

5 on viitsinyt kommentoida:

Ehkä se oli se sun alavastukseton uunisi, joka ei saanut munamaitoa hyytymään? Tai sitten mun reseptiini ei oikeastaan kuulu noin paljon maitoa, mistä minä tiedän, kun en ole koskaan maidon määrää oikeesti mitannut!

Minähän toimin niin, että käytän sitä yhtä puolenlitran mittamukia, jonka lapset kerran mulle osti, ja rikon sinne pohjalle pari munaa ja sitten kaadan maitoa niin että on unkefääristi täysi. Kirjoitusvaiheessa oletin, että se ehkä merkitsee 4 dl, mutta voi olla merkitsemättäkin!

Sinänsä koko munamaidon voisi unohtaa, se on vain perinnemyönnytys mummon lihattoman hyhmälaatikon suuntaan.

Hyvä vappua! Lähdemme kohta kohti Kylää, eka kertaa moneen vuoteen!

4/30/2006 11:40:00 ap.  

tanz in den mai. äh pöh tyhmää!
haluu vappupallon! viinaa! silliä! tokoin ranta! viinaa! älämölöä! tervasaari! viinaa!
(olen ihan kiukkuinen ja mölisen asiasta täällä) mut hei kamoon, romantisoinko mä ehkä vappua vähän liikaa? Helsingissä on varmaan kaikilla just tosi tyhmää? siellä sataa lunta eiks vaan? eikö eikö jooko? pa?
Että hyvää tanz in den maita! Meitsi lähtee vetään perseet kunnon suomi tyyliin! prost!
sanoi juuri äsken kata

4/30/2006 07:06:00 ip.  

Meillä aika moni veti perseen kunnon Suomi-tyyliin myös. Lippu oli korkealla ja se oli iso.

5/01/2006 04:43:00 ap.  

Tervis, Tervis, Tervis, Tervis.

5/01/2006 04:44:00 ap.  

Äh, ei perseen vaan perseet.

Mutta mitään en myönnä.

5/01/2006 04:45:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds