Se olen varmaan minä

Just Sopivastin ruvettua kirjoittamaan omituista tajunnanvirtaa tunnen tehtävän kutsuvan ja ryhdyn vuorostani linkkiblogaajaksi.

Hehee, kuvitelkaa, jätkät.

Glamourikkaita pokeriopetusvideoita. Tätä toista pokerikoulua [K] en sen sijaan suosittele kokeilemaan.

{Sinä se pidät huolta pahisimagostasi!}

Mitvitkin hehkutti hiljattain YouTuben autuutta. Sinne uhkaa jumittua kuin Wikipediaan konsanaan. Eilenkin kulutin toista tuntia katselemalla 80-luvun musiikkivideoita. Kaiken maailman spearsien ja spaissareiden Pepsi-mainoksien jälkeen alkaa kaivata mennyttä mailmaa, jolloin artistivetoiset mainoksetkin olivat vielä rautaa.

Hupsusti kuulin jälleen, että laulussa olisi sanottu You're a horny generation, vaikka oikeasti se taisi olla whole new.

No, jottei menisi puolueelliseksi, niin laitetaan mukaan vielä Cokis-vastine.

Tuli mieleen, että mahtaako Cokis-sanan etymologiaan liittyä slogan Coke is it?

Kaikille Google-näkyvyyttä haluaville tiedoksi, että kannattaa toistella sanaa etymologia. Sillä saa rutosti kävijöitä. Eikä aivan ketä tahansa, vaan sivistynyttä huippujengiä. Muita akateemisten työpaikkojen suosikkihakusanoja ovat [hiton Karpelaattori iski jälleen]. {Eikö tuo Karpelaattori ole aika vanha ja väsynyt vitsi jo?}

***

Olisi tehnyt mieli kurkata yksi juttu Maol-taulukoista, mutta eivät sattumalta tulleet mukaan reissuun. No, eiköhän tuo löydy pdf:nä netistä, tuumin. Mutta eipä vain.

Alati yhtä riemukkaat Lisäsivut kyllä löytyvät. Minä olen kansalaisjournalismin hengessä ollut läsnä teoksen julkistamistilaisuudessa, muuten.

Minusta on vähän haljua, että ainoaa kokeissa sallittua kaavamateriaalia ei ole saatavilla ilmaiseksi. Melkoinen Maolin rahalehmä. Ja mietin, että tunteeko joku Maolin jostain muusta kuin taulukkokirjastaan? Samalla tavalla kuin Apple Corps. tunnetaan vain siitä, että he aina aika ajoin heräävät kiristämään toiselta Applelta rahaa.

***

Sähköpostilaatikkoni tukkeutui jälleen, joten selata penkoilin vanhoja viestejäni. Törmäsin tällaiseen känniblogausaihioon viime kesältä. Ymmärtääkseni tätä ei ole koskaan julkaistu. Sitä en ymmärrä, miksi se oli sähköpostissani.

***

En minä lähtenyt ulos kuin kauniin taivaan kunniaksi.

Mutta Punaisesta ahvenesta sai Kristalweizenia.

Ja kohta huomasimme, ettei meillä ollut tällä kertaa ketään pullonkauloja mukanamme.

Ja päätimme käydä kurkkaamassa Hesarin, jossa emme ennen olleet käyneet. Kuin mitkäkin aikuiset viimein.

Minun maailmassani on sitä coolimpaa, mitä enemmän tekee yli. Ja sitä coolimpaa, mitä vanhemmat sen tekevät. Sillä se on heille sitä vaikeampaa. Muutama pukumies ja jakkunainen näön vuoksi.

Silti neuvon: lähtekää ennen kuin lattia käy tahmaiseksi.

Jonnekin tonne mä laitoin sen,
tässä olen ja kuuntelen
ripitystä hänen sekä
selitystä omaa:
jonnekin lompakkoon korttien lomaan.

Kirjoitin tuon vessassa. En minä oikeasti narikkalappuani hukannut. Olin kovin selvä.

Jos joskus näette baarissa tyypin, joka puhuu ainoastaan kömpelösti rimmaavin säkein, se olen varmaan minä.

1 on viitsinyt kommentoida:

En se, tuota, ollut minä.

4/16/2006 01:12:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds