Ajassa kiinni

Ehtivätkin jo kertoa, ettei Qtraxilla mitään musiikkia ollutkaan, mutta aiemmin päivällä huvitti tämän IS:n uutiselleen valitsema kuvitus.

eivoi
Vähän niin kuin jos olisi uutinen avatusta uima-altaasta ja kerrottaisiin, että siellä saa uida vain typerissä shortsheissa – hyi helvetti en ymmärrä väkeä, joka yrittää tunkea uimaan typerissä shortseissa – ja kuvassa allas olisi kuitenkin täynnä uimahousu-uimareita.

No, minua nyt huvitti tänään aika helposti, kun nukuin varsin lyhyesti. Keksin sentään puolilopullisen nimen diplomityölleni. Siinä on niin monta sanaa, että enää ei voi puuttua kaikkiaan kovin paljoa.

Trendikästä kirjoittaa tracks muotoon trax, tietty.

***

Perjantaina kävin Rautatientorilla luistelemassa, ja radio soitti Rhianna-nimisen artistin perustylsää kappaletta nimeltään Don't Stop the Music. Kyselin seuralaisiltani, mistä kappaleesta lopun jollotus oli tuttu, mutta eivät tienneet. Oletin, että jokin Michael Jacksonin tuotos.

Myöhemmin keksin, että sen on oltava Wanna Be Starting Something. Olihan se. Vertaa ensimmäisen videon kohtaa 4.45toisen videon kohtaan 2.55.

Kelatkaa, meizi tunnisti biisin!

***

Niin, minun mielipiteeni uudistuneista muovipulloista. Pidin vanhasta suomalaisesta muovisesta Kokis-pullosta. Uusi muistuttaa ulkomaalaisia enkä ole koskaan pitänyt siitä. Fanta-pullo on vielä epäonnistuneempi, enkä pidä Pepsistäkään sen puoleen.

Tämä on siksi tärkeää{?}, että yleensä innostun uutuuksista jo niiden itsensä vuoksi.

Muutamat siideripullot sitä vastoin näyttävät suorastaan houkuttelevilta. Kunnes korkin avaa ja huomaa, että pullo lössähtää. Vähän samalla tavalla kuin voi käydä avatessan rintaliiv

4 on viitsinyt kommentoida:

Ei pidä olla liian tiukka suomalaiselle lehdistölle. Sen edustajien piirissä näyttää vallitsevan edelleen käsitys, että "iTunes Storesta ostettua musiikkia voi kuunnella ainoastaan Applen omilla iPod -soittimilla" (ja sitten vielä ne on kirjoitettu Itunes Store ja Ipod). Se, että äänitiedostoja myydään DRM-vapaasti myös iTunes Storessa, on jo korkeampia älyllisiä ponnistuksia vaativa suoritus lehdistön edustajilta.

Digitaalisessa muodossa musiikkiakin on myyty suomalaisen lehdistön mielestä vasta muutaman vuoden aikana. CD:hän oli niitä pieniä kiekkoja, joista kykeni kuuntelemaan musiikkia ja niillä ei ollut mitään tekemistä digitaalisuuden kanssa.

Olisi aivan kohtuutonta, että tällaisen median edustajat kykenesivät kuvaamaan Qtraxin tasoista ilmiötä edes auttavasti oikein.

1/28/2008 09:27:00 ip.  

En ole vielä testannut uusia pulloja, joten en voi tietää, toimivatko ne esimerkiksi niin, että houkutteleva ulkokuori on vai kuorta ja pian huomaa kädessä olevan vain jotain varsin löysää. Kyllähän niiden pitäisi olla jämäkköitä, joten siksi olen epäluuloinen uusiin. Ylipäätään tietysti olen jo vanha ja haluan pysyä tutuissa asioissa.

1/28/2008 09:32:00 ip.  

Minustakin on ikävä pitää kädessä jotain löysää. Niistä siideripulloista: kuljetusalustaan tökittyinä ne näyttävät melko somilta, mutta kun ne nostaa pois sijoiltaan, huomaa pullon alaosassa epäesteettisen klunssin.

PS Qimkin kommentti piimäleipäpostaukseeni sai minut vakuuttuman siitä, ettei sinun pääsi ja minun palkkini yhtäaikainen katoaminen ole pelkkää sattumaa.

1/28/2008 10:03:00 ip.  

Meitsi oli ensimmäisiä kertoja aivan varma, että tuossa Rihannan biisissä Mama says Microsoft tms.

1/29/2008 12:39:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds