Syytellen sotaan

Saddam sitten tapettiin. Ei tarvitse enää pohtia sitäkään, mikä oli se hänestä huokunut läheisyys ja lämpö, jonka vuoksi juuri häntä puhuteltiin mediassa yleisesti etunimellä. Ajattelin jälleen ottaa kantaa ja todeta, etten kauheasti pidä ihmisten tappamisesta.

Paitsi ravinnoksi, tietysti.

***

Edellisessä merkinnässä kirjoittelin muodon vuoksi jotain stalkkausjuttua. Oikeasti olen tullut vanhaksi enkä osaa väinötäkään niin kuin ennen vanhaan. Yksikin osoite piti tässä muka selvittää ihan vaivihkaa, ja lopulta päädyin lähettämään pakettini kohteen vanhemmille.

Vaan ei kai se niin vaarallista ole. Perille tapaavat mennä siitä huolimatta.

***

Niin, minunkin äitini antoi periksi jouluna ja myönsi, että on mahdollisesti tehnyt yhden virheen kasvatuksessani. Hän tunnusti kenties inauksen liian itsepintaisesti stailanneensa meitä lapsia näyttämään 50-lukuisilta amerikkalaisilta miehiltä.

1950-miehet

Kaikesta muusta saamme kuulemma syyttää itsiämme.

Vuoden 2007 voisi pyhittää itsesyytösten vuodeksi, mutta en taida, kun en oikein usko uuteen vuoteen. En aio lähetellä uudenvuodensähkeitäkään tällä kertaa, joten toivottelen tätä kautta oikein hauskaa ja kaikille.

7 on viitsinyt kommentoida:

Hei!

Mä näin susta unta! Siinä sun äitis asui mun naapurissa ja jostain syystä meidän asunnossa oli paljon kaikenmoisia vieraita ja sinä tulit keittiöön avustamaan tiskaamisessa ja olit hurjan mukava ja kiltti.

12/31/2006 12:00:00 ip.  

Tietenkin olen hurjan mukava ja kiltti.

Nyt.. tuletko avustamaan minua tiskaamisessa, en millään jaksaisi aloittaa.

12/31/2006 12:08:00 ip.  

Nyt valkkasit kyllä väärät 50-luvun jäbät! Mulla oli enemmänkin mielessäni Gary Grant tiukkoine jakauksineen + just oikealla tavalla housun kauluksen yli nyhtäistyine paitoineen. Ja kaulaan kuuluu solmio, ehdottomasti. Rusetista mulle tulee aina mieleen sellaiset kuminauhapropellit, joita jotkut virittelevät poikalapsille juhlavaatetukseeen kuuuluvasti silkkiselkäisen liivin kera noin ikävuosina 1 - 7. (vain Mauno Koivistolla on ollut riittävästi miehistä karismaa käyttämään jotain niin naurettavaa kuin rusetti. Frakkkirusetti on tietty asia erikseen).

Solmioista vielä sen verran, että mun suosikkejani ovat sellaiset luirut skragat, leveistä, isosolmuisista en pidä.

12/31/2006 01:09:00 ip.  

Joo, ja nuo tyypit taitavat olla sit. paits. ruotsalaisia. Vaan onhan niillä sentään solmioita, valtaosin.

12/31/2006 01:14:00 ip.  

Jep, hieno idea. itsekin siirryin "Itsesyytöksen juhlavuoteen".

1/01/2007 03:23:00 ap.  

Hmh, oikeastikohan et tiedä että arabikulttuureissa tavataan kirjoittaa sukunimi ensimmäiseksi?
No, anyway, kaikkihan Saddamin tietää, mutta Husseinillahan saatettaisiin tarkoittaa vaikka edesmennyttä Jordanian kuningasta

1/02/2007 03:35:00 ip.  

Ei pojat mitään kuminauharusetteja käytä. Ne on poliiseja varten, sillä niihin on vaikeampi kuristaa.

Kyllähän joka mies osaa kouluun mennessä rusettinsa sitoa, muutoinhan joutuisi yleisen pilkan kohteeksi.

Eräässä suhteessa solmio on mukavampi kuin rusetti. Jos on käsi kipeänä, niin windsor menee yhdelläkin kädellä asiallisesti, mutta rusetti on todella nihkeää tehdä yhdellä kädellä.

1/02/2007 11:14:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds