Iltteys kunniaan

Harvoin käy niin, että minä käyn blogitapaamisissa useammin kuin kirjoitan tänne, mutta nyt nähtiin sekin ihme. Piipahdin eilen paikalla, koska olin mennyt moista mainostamaan, mutta jouduin valitettavasti jatkamaan matkaani kovin pikaisesti.

Niin, minä olen itsekäs narsisti, joka kuvittelee, että minun täytyy tulla paikalle, kun olen sellaista luvannut. Ylpeydestä kumpuavaa nöyryyttä tai päinvastoin. Mietin eilen, pitäisikö minun uhota olevani tekemyksellinen näkijä.

Ja eräiden viimeaikaisten sosiaalisten vuorovaikutustilanteitteni myötä olen alkanut miettiä,
pitävätkö ihmiset minua oikeasti jotenkin ylimielisenä tai kusipäänä. Ei kai sentään. Olen kenties käyttäytynyt vähän kumartelemattomasti, jonkinmoisella pää auki -mentaliteetilla.

Mieleeni palaa, kuinka kuuntelin ensimmäistä kertaa tietoisesti Irish Blood, English Heart -kappaletta viime kesänä ja kuinka Morrissey laulaa There's no-one on earth I'm afraid of. Ja mietin, että eikös tuo ole vähän suureellisesti sanottu.

Ja seuraavaksi mietin, että niin, tosiaan, miksi kummassa pitäisi olla.

[Älkää nyt ymmärtäkö väärin; tottahan toki minä pelkään terroristeja ja pedofiilejä siinä kuin kaikki muutkin kunnon kansalaiset.]

***

Tiedostoille mies oli antanut kuvaavia nimiä, kuten "teens" ja "12 year old having hard sex".

Ilta-Sanomat uutisoi ja yrittää samalla saada hittejä sivuilleen.

***

Sellaista ihmistä, jolle lähettää erityisen mieluusti sähköpostiviestejä kutsun tästlähin meilitietyksi. Voi, kun olisin keksinyt tuon kauan sitten, kun You've Got Mail pyöri teattereissa.

Niin, mitä sitten. Ei mitään oikeasti merkittävää kuitenkaan ikinä.

Jos pääsee ennakolta varautumaan siihen, että kotiin on tulossa joku, täytyy miettiä moninaisia seikkoja. Kylpyhuoneen roskakori esimerkiksi tulee tyhjentää jo viikkoa aiemmin, jottei synny vaikutelmaa, että se on tyhjennetty varta vasten ja viime tingassa ja että normaalisti se saa muhia pahuutensa hallussa kuinka tahtoo.

Minä tapaan asettua toisten asemaan siinä määrin, että tunnen huonoa oloa kiskoessani kenkää kielestä. Enkä minä olisi tiennyt, että se on iltti. Sanavarastoni on kovin ... mikä se oli ... pieni.

Mutta katsokaa nyt, kun JCP julkaisi elämänsä ensimmäisen leikkeen Youtubessa. Kun warettaa telkkarin, warettaa Snapz Pron, warettaa Quicktime Pron ja ostaa reilun kolmen tonnin Mac Pro -laitteiston, voi ihan itse luoda sisältöä nettiin!

***

JCP kertoi jostain äänestyksestä (sic), jossa useampi kymmenen prosenttia ihmisistä kertoi luopuvansa ennen näöstä kuin kuulosta, kertq musiikki on niin tärkeätä.

Aloimme pohtia, kuinka oivasti näytötön iPod shuffle palveleekin juuri tätä ryhmää. Ja kuinka hyvin sen slogan sopii arkeen noin laajemminkin: Life's Random.

{Hyi teitä.}

Minähän tietenkin luopuisin viimeksi tasapainoaististani. Jo siksi, että peelot luulevat, että aisteja on vain viisi.

***

Vielä ohjeistuksen sana kaikille naisille, jotka pyrkivät kätkemään naisellisuutensa tarkoitusta varten suunniteltuun yöpaitaan: hiuksenne paljastavat teidät, ellette kätke niitä yömyssyyn.

12 on viitsinyt kommentoida:

JCP kertoi jostain äänestyksestä (sic), jossa useampi kymmenen prosenttia ihmisistä kertoi luopuvansa ennen näöstä kuin kuulosta

No entäs miten useampi prosentti valitsi toisinpäin? (siis jos esmeks 40%, joka on useampi kymmenen prosenttia, oli valmis ensisijaisesti kuulon menetykseen, niin oliko sitten jotain 60% sitä mieltä, että sittenkin toisin päin, pliis?) Kuhan viisastelen.

Näin vanhemmiten kummatkin mainitut aistini ovat alkaneet heiketä. Näöstä sentään mieluummin kiinni pitäisin (minullehan kuulon menetys ei olisi niin kova paikka, kun kert en ymmärrä musiikin päälle).

Gorba kävi eilen lounaalla liki sokean ystävänsä kanssa. Jälkeenpäin hän päivitteli, ettei ikinä ollut tullut ajatelleeksi, miten hankalaa syöminenkin on sokealle. Siis sivistyneessä ravintolamiljöössä, jossa pihviin pitäisi osua voidakseen sen pilkkoa ja sitten pitäisi pystyä keihästämään palaset haarukkaan ja saada palat vielä osumaan suuhun.

Mut ei, pitää rientää bussiin, vielä pari hankintaa tekemättä!

12/22/2006 05:46:00 ip.  

Tämä olkoon viimeinen blogi mitä luen. Suljen koneen ja häivyn Joulunviettoon.
Rauhallista joulua, nauti vapaista pyhistä. (siis jos vapaat ovat)
Lähden pyydystämään lanttua.

12/22/2006 05:55:00 ip.  

Mutta miten JCP on tullut katsoneeksi chattiohjelmaa?

12/22/2006 05:57:00 ip.  

SÄ, pitää kysyä nuo luvut nyt kun JCP on heräänyt. Ja minä.

Kata, ja kaikki muutkin, riumuisaa joulua!

Henri, ei se katsonutkaan, vaan sattui tuon kuulemaan. Siksi tarvittiin Snapz Pro, jotta voitiin palata EyeTV:n puskurissa taaksepäin ja ottaa pätkä talteen, sillä EytTV ei valitettavasti anna tallentaa puskuriin kertyineitä pätkikä, ellei tallenus ole ollut päällä pätkän tullessa ulos ensi kertaa.

12/22/2006 07:04:00 ip.  

Minä en kumartele, niiailen vain silloin tällöin.

Ja yöpaidat ovat turhia.

12/22/2006 09:44:00 ip.  

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

12/24/2006 12:59:00 ap.  

Jos oletetaan, että IS:lla on ihan riittämiin lukijoita ja hittejä, niin kukakohan tässä kalastelee ja mitä. "Tiedostoille mies oli antanut kuvaavia nimiä, kuten "teens" ja "12 year old having hard sex". Voisit ihan avoimesti brändäytyä pedofiiliblogiksi. Kun täällä myös puhutaan yöpaidoista tai jopa niiden puutteesta (ja tämä, kuten HM-mainokset, jos mikä aiheuttaa pedofiliaa).

12/24/2006 01:00:00 ap.  

Minä ajattelin ihastuneena miten maailmassa paskanpuhuminen on vuosien mittaan vähentynyt, mutta lääkäri vahvisti poikani epäillyt, minä olen vain kuuroutumassa.

12/25/2006 01:01:00 ip.  

Iltteys? Iltti = 'nauhakengässä nauhojen alla oleva kengänkieli'. Luinkin ensin Itteys ja ajattelin parempana pitämääni ilmausta Ittellisyys (Itsellisyys). Litteydestä nyt ei ainakaan ole kysymys.

12/25/2006 04:58:00 ip.  

Itsellinen tarkoittaa maaseudun toiseksi alimmaista pohjasakkaan kuulumista, sellaisia ihmisiä, joilla ei ole maata, omaisuutta, vakituista työtä eikä sukua. Tietysti siitä on vielä pitkä matka todelliseen paskasakkiin, mutta aika pohjalla siinä ollaan.

12/25/2006 11:35:00 ip.  

Oli. Sanoille tulee uusia merkityksiä. Aivan samaan tapaan kuin syntyy uusia sanoja.

12/26/2006 11:01:00 ap.  

Täällä kotonani on pakko kätkeä naisellisuutensa flanellipyjamaan sydäntalvella tai muuten ei saa hampaittensa kalinalta nukutuksi.

Pipoon tai yömyssyyn ei onneksi ole koskaan tarvinnut turvautua. Kolmeen villapaitaan päällekkäin sekä sormikkaisiin kyllä eräänä talvena.
Sinä talvena olisi satunnainen ohikulkija saattanut nähdä ikkunan tällä puolella etäisesti naista muistuttavan villapaitakasan itkemässä sohvalla silkasta kylmyydestä.

12/26/2006 11:11:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds