Joka tenttimme vanhennut

Jos tenttiin lukee kauemmin, niin tenttiin lukee kauemmin. Laiminlyö muita asioita ja nukkuu huonosti. Oppimistuloksiin tällä ei kuitenkaan ole välttämättä mitattavaa vaikutusta.

Professori suositteli taannoin diplomityöni hyväksymislausunnossaan tutkimuksen tekemistä vastakin, mutta hän tuskin tarkoitti kandityötä.

Onneksi töissäni ei ole oltu kiinnostuneita, ovatko kurssit kasassa vai ei. Toisaalta, jos en olisi ollut töissä, olisin kaiken järjen mukaan jo suorittanut ne. Vähän niin kuin kypärä suojaa päätä iskulta, mutta ilman kypärää ei olisi lyönyt päätään.

Paitsi, että tällä kertaa tuntuu, että päänsä lyö joka tapauksessa.

[Viimeinen tilaisuus suorittaa minua valmistumisesta erottava tentti oli tänään. Jos en valmistu nyt, joudun siirtymään uuteen tutkintosuunnitelmaan, mikä tarkoittaa ylimääräistä kandidaatintyön tekemistä. Kenties vielä satunnaisten kurssienkin, mistä näistä tietää. Omia vikoja maailma täynnä.]

2 on viitsinyt kommentoida:

Samassa läjässä tämä sankari täällä. D-työn deadline lähestyy. Toivottavasti menee läpi, kun muuten kaikki on kunnossa.

Pakko on paras kannustin =)

5/11/2010 06:38:00 ip.  

Aalto ei ole köyhä eikä kipee eikä näin ollen joudu fundeeraamaan luovia tapoja opiskelijoiden valmiiksi saattamisessa. Jokin maakuntayliopisto olisi hyvinkin saattanut miettiä joustavia ratkaisuja valmistujasta saatavan bonuksen kotiin kuittaamiseksi.

Miten ihmeessä olenkin onnistunut periyttämään sinulle niin sairaan huonot valmistumisgeenit?

5/12/2010 07:29:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds