Hakukoneoptimointi

Parasta kuolevista tehtävässä tosi-TV:ssä on tietenkin, että turhat julkkikset eivät jää kitumaan mediaan enää sarjan päätyttyä.

Vaikka YLEn mukaan kyseessä ei olekaan tosi-TV, vaan dokumentaari. Kaikkiaan ohjelman haastateltu tuottaja antoi kovin epämääräisiä vastauksia Ilta-Sanomain paperilehden haastattelussa.

Milloinkohan termi paperilehti otettiin yleiseen käyttöön?

***

Kauppalehti kertoi seuraavaa:

Kovalaisen McLaren-talli myyty? | Uutinen | Kauppalehti Online


Toivottavasti Heikki sai tallistaan hyvät rahat. McLarenhan on Suomessa käsitteenä tyystin tuntematon ja ymmärretään vasta Kovalaisen kautta määriteltynä.

***
Ilta-Sanomien vetoomuksella menee näemmä hyvin. Minustakaan ei ole kivaa käyttää lapsia hyväksi. Voisin allekirjoittaa myös vetoomuksen, että puhdas hengitysilma on kannatettava asia. Vetoomuksessa puhutaan ongelmien ennaltaehkäisemisestä. Sitoutuvatko allekirjoittajat tekemään uhrauksia asiansa vuoksi? Saako veroja nostaa? Onko muunlaisilla vetoomuksilla mitään painoarvoa?

Etusivu - Ilta-Sanomat


Nettiadressien vastustaminen kategorisesti on jokseenkin hölmöä, mutta on kaikkiaan kiinnostava ilmiö, että asioista ei yhtäkkiä saisikaan tehdä liian helppoja, tai niiden painoarvo vähenee.

Tekstiviestivippiäkin voisi pitää nerokkaana innovaationa, joka tarjoaa ratkaisun arjen turhaumaan poistamalla lainansaamisprosessin tarpeettomat hankaluudet.

***

Ei minulla näköjään ole taaskaan kauheasti sanottavaa. Epävarmuutta, seinähulluuden määrästä ja hienovaraisia sivulauseita. Vähän niin kuin ennen vanhaan:


– joku vieras mies (uu..._vieras mies_) oli tullut hakemaan merviä tanssilattialle - matti oli tokaissut "jos menet, lyön"

– niin minäkin tapaan sanoa

– sitten ne vetävät minua turpaan

– ja vievät naiseni

– oivoi.

– onpahan jotain blogattav

– no et sinä vielä tuosta ole kovin monta postausta työstänyt. ja sinä väitit, että kaikki on sanottu

– sanoin sen vähän hienovaraisesti vihjaillen

– joskus helmikuussa 2005


Tärkeää on muistaa myös ystäväni minulle antama neuvo.


– opeta sun lapsille, että c-vitamiinit on c-pillereitä.

– ok, miksi?

– koska sitten ne saa koulussa debattia aikaan, et kyl meidän iskä näin sanoo, kun kaverit väittävät, että on olemassa vain e-pillereitä.


[Ei sillä, että sallisin kenenkään käyttää iskä-sanaa, jos joskus sattuisin lapsia saamaan.]


Ai niin, Mari kirjoitti viisaasti hakukoneoptimoinnista.

4 on viitsinyt kommentoida:

Kiitos avustuksesta hakukoneoptimointimaineeni kasvattamiseksi!

1/16/2008 10:10:00 ip.  

Kyllähän näin tärkeisiin hankkeisiin on pakko osallistua.

1/16/2008 11:11:00 ip.  

Yhden abortin tänään suorittaneena voin sanoa, että:eipä tässä oikein mitään sanottavaa keksi.

1/17/2008 03:14:00 ap.  

Parahin pa, haluaisin takaisin tiedät-kyllä-mille sähköpostilistalle. Olet kuulemma oikea yhteyshenkilö. Olisiko mahdollista vaihtaa minun osoitteeni listalla iki-muotoiseksi?

Niin, käyn minä täällä joskus muissakin tarkoituksissa kuin esittämässä vaatimuksia. Tokavikalla kerrallakin nauroin ääneen jollekin jutulle. En kyllä muista mille.

1/18/2008 03:39:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds