Ilmeistä päätellen

Kannattaa muuten seurata Sellistin kommenttipalstaa. Se päivittyy paljon tiheämmin kuin Mitvitillä.

***

Tämä on ennätyksellistä. Viittaan viime päivien surkeuteeni. Tänään sentään heräsin seitsemältä. Tästä tämä lähtee taasen. Takkikin on pesulassa.

Älkää kysykö. En mielelläni vastaa en osaa sanoa.

En osaa anoa, olen varma, että kirjoitin sen jo kauan sitten. Tätä vaaliteemaa en sentään vielä tänne:

Valta korruptoi ja lupa tappaa.

Jokin tuossa huvittaa minua, vaikka JCP kielsi julkaisemasta.

***

JCP, jonka seikkailut tässä blogissa jälleen väistämättä vähenevät. Yksi juttu sentään kiihkeimmille faneille.

Kävelimme kotia kohti lähikaupasta, kun alakerran sokea täti tuli vastaan. JCP yritti väistää sivulle, mutta täti muutti kurssinsa samaan suuntaan. JCP väisti hieman lisää, täti kääntyi vastaavasti.

Lopulta hänen keppinsä tömähti JCP:n jalkaan. Täti korjasi kurssinsa takaisin ja ohitti meidät.

On ilmeistä, että JCP:llä on kuin onkin jonkin sorttista naisia puoleensa vetävää animal magnetismia. Ongelmana vain on, että tavalliset naiset näkevät ja osaavat näin jättää vaistonsa aistien varjoon.

Eikä se sokeakaan paljoa tarvinnut ymmärtääkseen, kopaus nilkkaan riitti.

***

Kun aiheet ovat näin vähissä, turvaudun ilmeiseen. Ilmeisesti-sanalla on sanakirjan mukaan kaksi merkitystä. Tämä ei ole sinällään harvinaista, mutta on erityisen käyttökelpoista, että nuo merkitykset sattuvat olemaan täysin vastakkaiset.

Ilmeisesti voi tarkoittaa, että asia on täysin ilmeinen, likimain varma siis. Toisaalta ilmeisesti voi tarkoittaa suunnilleen samaa kuin luultavasti.

Näin siis joutuessaan kirjoittamaan asiasta, josta ei ymmärrä yhtään mitään, kannattaa ryöstöviljellä ilmeisesti-sanaa. Antaa itsestään erityisen pätevä ja eksakti kuva, mutta sitten tosipaikan tullen luikerrella karkuun.

Kokeilin tuota kerran yksissä pääsykokeissa, eikä siinä hyvin käynyt.

***

Mutta minä toisaalta luin myös Ilta-Sanomien keskustelun otsikon Pilkkiminen ei ole arpomista enkä ollut ymmärtää sitä. Pilkkiminen niin kuin puolittainen sammuminen, mietin. Ja arpominen niin kuin päättämätön jahkailu ennen lähtöä. Tavallaan pilkkimistä voisi pitää jonkinlaisena arpomisena sammumisen ja sammumattomuuden välillä, mutta miksi kummassa joku haluaa aloittaa aiheesta keskustelun.

***

Iltalehti kertoo Hectorin leikkauttavan polvensa. Kuulemma samalla paino vähenee 30 kilolla. [tämä vitsi on niin huono, että on parempi päättää se tähän.]

***

On mahdollista, etten ole koskaan maininnut Erään Saaran tutkimuksia -blogia nimeltä, mikä olisi huutava vääryys, sillä olen puffannut paljon huonompiakin. Jotenkin vain sekaannuin, kun noita saaroja on Vt:n kimpussa niin määrättömästi.

Mutta katsokaa nyt, on sentään mahdollista, että kyseessä on Blogistanin hauskin nainen.

Olettaen, että Sellisti on androgyyni robotti.

Eläen yhä siinä luulossa, että Kuuluttaja on Moroskoopin kirjoittaja [kuten Sun äitis minut huijasi olettamaan] eikä jokin random-tsubu, niin kuin Sedis kaiketi sanoi.

***

Ajankohtaisia tiedotteita epätoivoisille:

Skype-tunnukseni ovat mystisesti tyhjentyneet avainnipustani, joten en pääse kirjautumaan. Eikä kotonani ole taaskaan nettiyhteyttä. Sikäli kaikki on kuin vanhoina hyvinä aikoina. Asentaja tulee maanantaina.

8 on viitsinyt kommentoida:

Tästä Kuuluttaja-teemasta keskustelin pikkujouluissa Turistin kanssa. Hänellä oli olemassa joku 90% varmuus, että Kuulis tosiaan on nainen (eikä Moroskoopin haamu, kuten aina olen olettanut)!

Minun on edelleen vaikea uskoa. Sehän merkitsisi, että olisi olemassa hauska naisblogaaja! Eräs Saarahan ei ole hauska naisblogaaja, hän on ilmiselvästi Vt:n sivupersoona! Tai sitten kovin altis vaikutteille!

1/03/2006 11:32:00 ip.  

Hauska naisbloggaaja! Tässähän vallan punastuu. Ja tilaajamäärä nousee kohisten. Vt in drag? Minä nyt vain satun pitämään pekonista, herran tähden.

Miten onnekasta, että olen sattunut laittamaan blogini nimeen oman nimeni. Jos minua erehdyttäisiin luulemaan vain tavalliseksi miesbloggaajaksi, en kenties olisi lainkaan hauska.

1/04/2006 12:19:00 ap.  

Minä väittäisin Erästä Saaraa n. 60 % varmuudella ihan oikeaksi naiseksi. Koska häntä tavataan kuitenkin epäillä minuksi, olen siis tavallaan itse 60 % naikatkaisensanankesken

1/04/2006 04:38:00 ap.  

Hectorin pitäisi leikkauttaa päänsä (esim. pois) (laulaisi vähemmän).

1/04/2006 02:24:00 ip.  

Kiitos, Kervå, komppisi oli liki yhtä huono kuin alkuperäinen juttuni.

Taasko minä erehdyin luulemaan naisia miehiksi ja päinvastoin [ja siksikö Kuulis ei sano 'olevansa sillai' PA:n kanssa]. Mutta kun Saara vaikuttaa niin asiantuntevalta.

Ellei Vt sitten ole itse salaperäinen aikuisopiskelija. Kirjoittihan hän sen runokoulujutunkin.

Voi, miksi oletta niin salakähmäisiä. Olisitte nyt suoria ja viattomia niin kuin minä, niin maailma olisi edes vähän tylsempi.

1/04/2006 03:01:00 ip.  

Runokou..? Olenko minä kirjoittanut sell...aisen?

Ai, se.

1/04/2006 03:21:00 ip.  

Saatan olla kähmäinen, mutten missään nimessä salakähmäinen.

1/04/2006 04:26:00 ip.  

SaarakähmÄH

1/04/2006 04:34:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds