Paniikki

Paniikki. Valot [suuret & punaiset] vilkkuvat ja sireenit ulvovat [vai olivatko ne seireeneitä?]. Lukijamääräni ovat laskeneet jo alle maanisen 45:n rajan, ja minä vain juoksen epätoivoisena ympyrää. Viimeisimmän päivitykseni jälkeen olen menettänyt kaksi tilaajaa. Eivät ne nyt niin huonoja olleet. Kirjoitukset siis, lukijoita kelpaakin haukkua, kun eivät enää tätä näe.

Te, jotka tilaatte vain tätä blogia, yrittäkää hyvät ihmiset löytää edes kaksi muutakin kiinnostavaa julkaisua. Niin vaikealta kuin se tuntuukin uskoa, on olemassa myös muita hyviä blogeja kuin tämä – kourallinen. Katsokaa lisävinkkejä tämän viestin lopusta.

Nyt tarvitsee kopioida jotain omaperäistä. Voisin alkaa kirjoittaa omia meemejä. Tiedustella itseltäni vaikka lempiruoistani. Vuoroviikoin lempiruo'oista.

Syötkö punaista lihaa?


Mediumi on jees, kiitos.

Suosikkisienesi?

Malacon vaaleanpunainen [lapsena oli tapana järsiä jalat irti ja säästää lakit.].

Pitääkö paikkansa, että olet varsinainen tuuliviiri, mitä tulee näkkileipien voiteluun?

Myönnetään. Nykyään sentään voitelen oikean puolen.


Vai pitäisikö sittenkin kertoa, kuinka hupaisilla hakusanoilla tänne saavutaan ja lohkoa jotain hauskaa. Kaarina vittu Suonperä. Onhan tuo aika hervotonta.

Ehe, ehe. Mikäpä olisikaan nokkelampaa kuin viisastella sille, kuinka jotkut viisastelevat toisille [, jotka hekin varmaan pohjimmiltaan salaa uskovat viisastelevansa]. Kuinka ylös sitä voikaan vajota. Kuollut ihminen kai kohoaa ylöspäin. Jos siis kuolee veteen. En ole kokeillut. Eloa tähän tarvittaisiin.

Kertoisin, että kurkkasin nyt SKM:n suosittelun jälkeen uudestaan itsemurhakandidaatteja, ja huomasin, ettei blogi ole päivittynyt yli viikkoon. Pitäisikö huolestua...

I'd rather kill myself than die voisi elämännälässään tempoileva nuorukainen tokaista.

Voisin kertoa, että mitvitin lanseeraama saatanan turha nappula on löytynyt. Lähipiirini muutoksellisesti haasteelliselle hankittiin jouluksi uusi pc, jonka etupaneelissa on nappula, joka ei tee yhtään mitään.

Nuoleskelu on toimivaksi koettu itsetehokeino. Voisin kiittää kanssabloggaajiani, jotka suovat sivulleni ilmaista mainosta omillaan. Listalla on kuitenkin jokunen uusi, joita en ole huomannut erikseen nimeltä mainita. Minä kiittämätön en suo linkkiä kellekään, kun heillä ei ole tuollaisia siistejä nappuloita tarjota.

Tai en ainakaan ennen ulkoasu-uudistustani. Ahdistavaa, pitäisikö jättää bloggeri ja siirtyä samantien jollekin uskottavalle alustalle. Tätä templatea on jotenkin kankea muokata.

Kaaosjärjestyksessä, olkaa hyvät.

Kilpirauhasen vajaatoiminta
lisäsi nimeni hiljattain sivupalkkiinsa. Tämän kulttuuriteon kunniaksi totean, että myös minusta vohvelirauta on kovin käytännöllinen kotitalouskapine.

Skrubu listaa etusivullaan pamauksensa ja kertoo olevansa epätasainen. Tarkoittaako skrubu-sana jotain? En ole ikinä kuullut muualla.

Varo vaan oli ensimmäinen minut huostaansa ottanut julkaisu. Ensimmäisen linkin poistaneen blogin titteli on yhä vapaana.

Mainonta-blogin nimi myy itse itsensä, joten mitäpä tässä turhia sanomaan.

Kooma on sikäli surullinen tapaus, että muistuttaa jonkin verran minua.

Ja SKM voidaan mainita ihan muuten vain, vaikkei suoranaisesti kriteereitä täytäkään [ja kun niitäkin oli vain yksi ainoa]. On aikamoinen saavutus keksiä kolmikirjaiminen lyhenne, joka ei ole tunnettu entuudestaan mistään muualta.

No nytpä on oltu solidaarisia. Ehkä he näin unohtavat, etten ole tilannut heidän blogejaan, jotta pärjäisin paremmin top-listalla. Tilaan taktisesti itseäni ja kahta häntäpään blogia, jotka ovat niin tylsiä, etteivät niiden kirjoittajatkaan viitsi tuotoksiaan lukea [tähän eviliä naurua].

Hei, paniikki on vähän niin kuin PA-nicki. Taasko nimi oli ennen?


4 on viitsinyt kommentoida:

Käsittääkseni skrubu nimenomaan tarkoittaa epätasaista. Esimerkiksi huonosti hoidettu, röpelöinen luistinrata on täynnä skrubuja. Myös merenpinnan väreily on skrubuinen. Ja kengässä hiertävää pikkukiveäkin voinee kutsua skrubuksi.

terveisin
70-luvulla nuoruuttaan viettäneen stadilaisen vaimo

12/29/2004 01:11:00 ip.  

Ei syytä paniikkiin, matkustan mummon luo Mikkeliin, sanoi susi.

Tilastoja tarkemmin tutkimalla havaitsee, että varsinaisesti kukaan lukijoistasi ei ole tehnyt aktiivista päätöstä poistaa PA pamauksestaan. Kysymys on siitä, että osa aktiivisista lukijoista on siirtynyt epäaktiivisten joukkoon oltuaan yli viikon poissa näiltä foorumeilta. Viettänevät lomaa netin tavoittamattomissa. Vasta uuden vuoden jälkeen on syytä huolestua.

kommentoipi
PR-vastaava

12/29/2004 01:16:00 ip.  

Skrubua googlaamalla löytyi vain viittauksia tuohon blogiin. Tyypillistä.

Joskus tännekin tuoneita hakusanoja tutkiessani tunnen sääliä kaikkia vilpittömiä tiedonjanoajia kohtaan. Mikäpä olisi turhauttavampaa kuin löytää hakusanansa blogista, jossa ei sittenkään ole oikeasti mitään asiaa. Jokohan jokin hakukone tarjoaa blogi-filtterin?

12/29/2004 03:57:00 ip.  

70-luvulla nuoruuttaan viettäneen stadilaisen vaimo iskee naulan kantaan, sanoisin. Oman näkemykseni skrubusta kirjoitin skrubuun.

http://skrubu.net/index.php?itemid=558

pni
http://skrubu.net/

12/29/2004 11:56:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds