Legenda kertoo [en löytänyt linkkiä] kahviloissa käytettävien palasokerien kääreet suunnitelleesta herrasta, joka masentui nähtyään, etteivät ihmiset osanneet avata hänen nerokkaita pakkauksiaan oikein ja päätyi tappamaan itsensä. Oikein käytettynähän paperikääre aukesi salkun tavoin siististi kahtia, eikä repimistä tarvittu. Ihmiset eivät tätä ymmärtäneet, vaan alkoivat lähes poikkeuksetta repiä paperia irti kulmasta alkaen ja kirosivat, kuinka hankalasti se kävikään. Nykyään käytettävät kääreet eivät enää kai muulla tapaa aukeakaan.

Mitähän Maraboun [kyllä, tämä epäisänmaallinen ruoja syö Marabouta mieluummin kuin Fazeria] suklaapakkausten suunnittelijalle mahtaa kuulua. Ennen uudistusta pakkaus avattiin karkkiaskin tapaisella repäisynauhalla siten, että avaamisen jälkeen päätymmäinen rivi pilkisti esiin käärestä kuin houkutellen taittamaan itsensä kerralla irti. Loppu levy pysyi tämän jälkeen siististi kääressä, ja sitä oli helppo työntää näkyviin lisää syömisen edistyessä.

Uudesta pakkauksesta repäisynauha on ilmeisesti liian hankalana poistettu. Ihmiset luultavasti pyrkivät avaamaan levynsä pakkauksen päästä kynsin hampain ja nyt tästä on tehty virallinen toimintamalli [hampaita ei siis enää tarvita]. Pakkaus aukeaa helposti, mutta ei pysy kasassa läheskään yhtä hyvin kuin aiemmin. Suklaanmurusia tahtoo pudota joka puolelle. Pakkauksen sauma on sitä paitsi levyn pohjan puolella. Pohja edellä syötävä suklaa ei ole järin esteettinen elämys...

1 on viitsinyt kommentoida:

En vielä eilen tiennyt, että sinulle lähettämäni suklaalevy päätyisi netin välityksellä jakoon maailman kaikille suomea taitaville!

10/17/2004 05:18:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds