Toisen näköistä

Facebookissa voi nykyään klikata tykkään, jos pitää jostakin uutisesta tai sellaisesta. Mikähän minua vaivaa, kun koen tarvetta päästä klikkaamaan en tykkää.

***

Kuorosota-ohjelmaa katsoessani mietin, mahdetaanko teostomaksuja maksaa sekuntiperusteisesti. Vai haluavatko ihmiset todella katsoa vartin, kuinka joku kuoro treenaa uima-altaassa tai keittää kahvia lumihangessa ja tämän jälkeen itse esityksen, jossa kappale on leikattu kolmasosaan alkuperäisestä. Eikö voitaisi skipata turhuudet [kuten toki dikiboksin bufferilla teenkin] ja laulaa laulut kokonaisina.

Niin, olen katsonut jonkin verran televisiota viime aikoina. Pasilan ja Kuorosodan liki joka viikko. Jotenkin salaa olen halunnut, että tuo Mikki pysyisi mukana. Olen oikeasti varmaan sisimmässäni espoolainen, vaikka oikeasti halusin vain eroon Marionista, kertq ärsytti.


***

Televisio on auki tuossa taustalla. Kuulin, että uuden viihdeohjelman nimi on Reikä seinässä.

Voi korruptoitunutta mieltäni.

***

Tätä mainosta katsoessani muistin taas, että ihmiset ajattelevat asioista aika monella tavalla. Ihminen, joka ajattelee mainoksen tekstien mukaisesti ajattelee mainoksen nähdessään vain just niin. Ei tuo mainos saa ketään ajattelemaan, että huh, olenpa ollut hölmö. Ehkä se ei siihen pyrikään.
yhteisvastuu
***

Samaan tapaan heräsin miettimään, että olen ehkä ollut väärässä ajatellessani, että on älytöntä ajatella, että on olemassa naisia ja miehiä ja nämä ovat erilaisia. Kun olen tottunut ajattelemaan, että ihmiset ovat erilaisia, mutta ettei miehiä ja naisia ole mitenkään tarkoituksenmukaista niputtaa omiksi ryhmikseen.

Entä jos naiset sittenkin ovat erilaisia ja olen kaikessa sukupuoliagnostiikassani hakoteillä, mietin.

Sitten luin Mi€$asiaa-jutun Hesarista ja ihmettelin, ajattelevatko jotkut tosiaan noin vai oliko tuo vain epäonnistunutta huumoria.

Eikä sillä, käsilaukku voisi olla usein kätevä, mutta miehet joutuvat jättämään sellaisen narikkaan, mikä tuhoaa tarkoituksen.

***

Hiphei M&M-karkit ovat viimein Suomessa. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi on olemassa kaksi tunnettua mauttomien suklaakarkkien merkkiä, M&M ja Smarties. Kuka ihme noita syö?

Minua ärsyttää, kuinka suomalaiset luulevat, että vaikkapa suomalainen juusto tai jäätelö olisi jotenkin ihmeellisen hyvää, mutta Suomessa ja Ruotsissa on tosiaan aika hyvät karkkivalikoimat.

2 on viitsinyt kommentoida:

Suomessa on hyviä juustoja ja jäätelöitä, mutta maailmalla on enempiä ja parempia.

Olenko ei-suomalainen?

2/25/2009 10:16:00 ip.  

Pikkuhiljaa tänne on onneksi tullut myös hyviä suklaamerkkejä. Toki tuontitavaraa, mutta kuitenkin. Sano Fazer, kun haluat mautonta maitosuklaata :-)

2/28/2009 11:34:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds