Turpiin tulee

Näemmä Blogger toimii hankalasti iphonella. Pelkään unohtavani kaiken, jos en kirjoita mitään muistiin. Jos joku hajoilee armeijassa eikä kukaan ole näkemässä, niin hajoileeko kukaan. Ajattelen katsokaas viisaita asioita, kun olen sentään aliupseerikoulussa.

Halusin sanoa jotain Georgiasta, mutta mitäs siitä. Venäjä on pelottava toimiessaan yllättävästi. Minä kun ehdin jo luulla, että talouden globalisaatio suojelee meitä ja vain jokunen jäärä piittaisi imperialismista ja sen sellaisesta. Ei sitten.

Asiaa miettiessäni mieleeni nousi alokastuvassani kuulemani juttu. Tupalainen sai yökerhossa turpiinsa. Joku ohikulkija oli nimittänyt hänen kaverinsa tyttöystävää huoraksi. Tupalainen oli ehdottanut nimittelijälle matsia ulkosalla. Tämä oli ottanut mukaansa kolme kaveria, ja tilanne oli päättynyt portsarin tultua estämään enemmän potkimisen.

Yhtä epäuskoisesti pudistin päätäni molemmista uhoamisista kuultuani. Minä pahainen nössö miesten koulussa.

3 on viitsinyt kommentoida:

Terviisiä Upikseen, siellä Belgarionkin vietti vuoden (paitsi koulutusjakso Hämeenlinnassa...). Mukavaa, raitista ilmaa, kauniita maisemia *ei, ei, lasipäisiä EI saa lyödä*!

9/03/2008 02:33:00 ip.  

Korjaan, Riihimäellä (mistä v:stä sain päähäni Hämeenlinnan?)!

9/04/2008 12:10:00 ip.  

Käytin tuota postauksen alussa olevaa armeijassa hajoilujuttua kavereihin. Se piti selittää niille. Kaikenlaisia.

9/12/2008 03:06:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds