Sinnepäin

Paljonkohan Ilta-Sanomissa mahtoi harmittaa, kun uutinen Idos-Mian kuolemasta ei ehtinyt painettuun lehteen, joka sattui olemaan vielä pääsiäisen tuhti lukupaketti, ja lööppi jouduttiin koristelemaan eilisen vainajan uudelleenlämmittelyllä.

Osanotot molempien omaisille. Ja kaikkien muiden hiljattain kuolleiden omaisille.

Ironista (sic), kuinka Google nostaa todella nopeasti tuoreet otsikot esiin, mutta seassa lukee toisaalta myös, että Idols-Mia pääsee viimein levyttämään ja Idols-Mia Permanto takaisin.

idols mia - Google-haku

MTV3:n kuolemantapausta käsittelevästä uutisesta taas tulee mieleen kuin toimittaja olisi onnistunut saamaan Mialta aiheesta tuoreet kommentit.Sinänsä mielenkiintoisesti on varmaankin olemassa ihmisjoukko, joiden mielestä Mian kuolema oli suurempi uutinen kuin Jyrki Hämäläisen. Ja toinen joukko, joka on aivan päinvastaista mieltä.

***

Tuskin kukaan kuitenkaan on sitä mieltä, että tämä uutinen ei olisi merkittävä. Kaiken maailman uutiset sitä nousevatkin Amppareiden luetuimmiksi. Vielä kesken työpäivän.

Uutiset 2013 Ampparit.com


Eikä se nyt niin kovin mega ollut. Tai kovin alasti. Haakana vaikka voisi ottaa kantaa, onko ihan laitaa sanoa otsikossa, että joku on alasti ja leipätekstissä sitten täydentää, että melkein alasti, tsihihii. Tähän filosofista pohdintaa siitä, jos joku on alasti metsässä eikä kukaan näe, kun edessä on mänty.

Ja entä jos ei tiedä, että se on mänty.

***

Melkein yhtä harhaanjohtavaa kuin antaa mainoksen perusteella ymmärtää, että meidän tökkelipä on kauniin sininen ja kiiltävää muovia. Ja oikeasti se onkin halpaa valkoista mattamuovia. Kuka tuollaista rimpulaa kehtaa koneeseensa kiinnittää?

Matkaviestint�014 Elisa.fi

(Sivujen perusteella tuo kivemman näköinen vaikuttaa halvemmalta.)

Kyllä muropaketissakin lukee tarjoiluehdotus, etteivät mummot luule, että mukana tulee piirrettyjä ukkeleita.

***

Vielä mainoksista puheen ollen. VR:n uusin Kivimies-pätkä on suomalaisittain aika suurellisen näköisesti tehty. Nokkelakin. Sääli, että junat eivät ole yhteen sen parempia, vaikka kuinka mainostaisivat. Kuten sekin, etteivät tajua tarjota mahdollisuutta linkittää suoraan videoon. Saati upottaa sitä blogiinsa. Sehän saattaisi vahingossa vaikka levitä.

5 on viitsinyt kommentoida:

Tökkeli? Nyt ei tiedä tahtoisiko tökkelin vai mokkulan jos hankkisi langattoman. Tökkeli jopa ilmentänee rehellisesti yhteyden laatua, joten propsit siitä. Kai tällä on nimisuoja?

3/21/2008 08:29:00 ap.  

"Ironista (sic)"

Onko tuossa jotain vikaa?

"yhteen"

Tossa on.

3/21/2008 11:07:00 ap.  

Tarkka mies se kervå.

En tiedä, miksi kirjoitin tuon sicin tuonne. Kai se viittasi Mian semifinaalikappaleeseen, mutta ei siinä ole kyllä oikein järkeä noin.

3/21/2008 11:12:00 ap.  

No kun vihdoinkin olen oppinut, mitä (sic) tarkoittaa.

:)

3/21/2008 01:16:00 ip.  

Tarjoiluehdotuksista tuli mieleeni, että parhaita näkemiäni tarjoiluehdotuksia on Rainbow:n kuivattujen hedelmien pussissa. Ehdotetaan tarjoiltavaksi kuivahedelmät kokonaisina ja tuoreina.

Saa olla aika palapelifakiiri, että kokoaa niistä pienistä ananaspaloista kokonaisen ananaksen kuorineen ja lehtineen. Vai onkohan pakkauksen tarkoitus vihjata, että kuivattujen sijasta kannattaisi käydä oikeita hedelmiä ostamassa. Pussi kuivattuja kuitenkin kulkee hiukan kivammin mukana kuin vastaava määrä tuoreita hedelmiä.

3/21/2008 05:10:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds