Sattuneesta syystä en nukkunut paljoa viime yönä, joten aamulla pidin monia asioita valtavan huvittavina. [Jos kertoisin, että pelasin yöllä Sensible Socceria, ette uskoisi kuitenkaan, joten en kerro.]


Siten, että kun Satasessa luki, että Kimin manageri ei voi käsi Raamatulla vannoa, että Kimi puhuu totta, mietin, että enpä minäkään voisi käsi Kimin elämäkerralla väittää, että Raamattu ei paikoin huijaisi. 

Voi, kuinka minulla olikin hauskaa. Minua huvitti jopa se, että joku kaunainen sosialisti ei ollut vieläkään tajunnut Niinistön työväki-kampanjan pointtia, vaan päivitteli yhä asiaa samaisessa Satasessa. Kuinka tyhminä ne itseään oikein pitävät?

Facebookin mittareiden mukaan olen tietenkin vasemmistolainen, kun ne ovat niin kovin amerikkalaisia. Minua harmittaa, kuinka Clinton näyttää voittavan, kun Obama vaikuttaa fiksulta tyypiltä. 

Olen melkoisen helppo, mitä tulee retorikkoihin. Minä olen aina mukana, jos joku sanoo Let's go change the world

Kun nyt lähdettiin nimiä mainitsemaan, mietitytti sekin, että mahtoi Pentti Polusta harmittaa, kun juuri Markku Mönkkösen hakeharvesteri hiljan palkittiin 1500 euron Spede-palkinnolla. Poluksella kun oli jäänyt pitchi hieman hiomatta eikä hänen harvesterilleen rahoitusta näin irronnut. [Pahinta on, että moni koulumme luennoitsija kuulostaa aivan tuolta.]

Hakeharvesteribuumi näkyy sittenkin olevan melkoinen. Mahdollisesti tämänkin innovaattori- ja intoilijaryhmissä saturaatiopisteensä saavuttaneen blogin voisi saada uuteen nousuun ryhtymällä strategisesti hakeharvesteriblogien markkinajohtajaksi ja hivuttautumalla sitä kautta laajaan, mutta lohduttoman tylsään, pragmaatikkomarkkinaan.

Ja kun joskus mietin, että varmaankin pitää takoa, kun nauta on kuuma, ymmärsin, että taotaan ja laotaan rimmaavat. Nuo ovat kuitenkin keskimääräistä ilmaisuvoimallisempia sanoja ja perusmuodoissa etäällä toisistaan. 

Mistä tulikin mieleeni, Annareetta, että 2 päivää Pariisissa oli toden totta hyvä elokuva. Cinema Mondo -elokuvat tapaavat olla. Paitsi Inland Empire

Piti kommentoida jo kauan sitten, kun Ilta-Sanomissa kerrottiin, että McCannien juominen tutkitaan. Että kuinka Mäkkärissä kännejä voisi juoda, kun ei siellä myydä alkoholia. Saksassa voisi onnistua, mutta siellä Big Mäckin kirjoitetaan äällä, joten varmaan tuokin. 

Oikeasti olin hiljaa vain, koska en tiennyt, mitä olisi pitänyt sanoa Tehy-jupakasta. 

Sen sijaan etsin sisältöä videokykyiseen iPodiini ja löysin The Onionin podcastin. Sinänsä hämmentävää, että näyttävät oikeammilta kuin yksikään suomalainen uutislähetys. Tämä lentävistä autoista kertova vaikkapa on vallan hupsu. Mean Automakers Dash Nation's Hope For Flying Cars

3 on viitsinyt kommentoida:

Millä vehkeellä sä Sensible Socceria oot päässyt pelaamaan?

11/20/2007 08:12:00 ap.  

Testailin Boot Campia ja pelasin tuoreehkoa 2006-versiota.

[Niin, minun mittapuullani kaikki 2000-luvulla julkaisut pelit ovat uusia.]

11/20/2007 08:29:00 ap.  

Minä en ollut edes huonosti nukkunut huvittuessani kerran suuresti ajatuksesta, että kyllä nauta porsaan kotiin ajaa.

11/20/2007 12:41:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds