Maameren tarinoiden alkua odotellessamme kankaan valtasi ranskalaiselokuvan traileri. Joka ei tuntunut päättyvän. Ennen kuin valpas pikkupoika pomppasi ylös ja kävi kertomassa erehdyksestä henkilökunnalle.

[Vaan sellainenpa traileri olisikin ovela, joka ei näyttäisi trailerilta kaikkine kiihkeine leikkauksineen, vaan olisi vain houkuttelevasti kesken jäävä tarinan alku.]

Ilmeisesti elokuva on jotenkin noiduttu. Selailin eilen City-lehteä, jonka sain kerrankin ajoissa, telinettä täyttäneen miekkosen kädestä.

Elokuvan yhteydessä esitetty kuvaus vaikutti hupsulta: Kondomi saa jäädä yön huumassa. Lisäksi todettin, että Pidät tästä, jos vahinkoraskaus on hirnumisen arvoinen asia.

Ylempänä kuvattiin Persepolis-elokuvaa: Paha noita pelkää kuolemaa ja avaa oven, joka on elävien ja kuolleiden välissä.

***

Vielä täsmentääkseni edellisen merkinnän rinta vailla nänniä -juttua, joka on aiheuttanut kyselyitä ja tilauksien irtisanomisia, ahdistavaa hiljaisuutta, haamuvärinää, tykyttävää tunnetta ohimossa, pinnallisia laskimovaivoja ja säälittävää kaipuuta menneeseen loistoon: tuo oli ajateltu enemmänkin pöhkönä kielikuvana ja viitteenä 90-luvun loppuun {wtf?} kuin kannanottona mihinkään suuntaan.

Rinta vailla nänniä nyt on kaikkiaan likimain yhtä absurdi ajatus kuin vaikka penis ilman esin

5 on viitsinyt kommentoida:

Voisiko (jaan tänä yönä näköjään paljon syvällisiä näkemyksiä [ketä kiinnostaa? ei varmaan moniakaan, mutta en anna sen vaikuttaa] ympäri the internettiä) ajatella että nänni ja rinta on tavallaan sidoksissa toisiinsa niin, että yhtä ilman toista ei ole olemassa?

Ja jos saisin tuon word verificationin naputeltua oikein niin saisin tämän kommentin julki... qysijcj.

10/20/2007 12:59:00 ap.  

OLIKO SE RANSKALAINEN ELOKUVA NIMELTÄÄN KAKSI YÖTÄ PARIISISSA? SE ON NIMITTÄIN EHDOTTOMASTI KATSOMISEN ARVOINEN, VAIKKA EKA VARTTI KÄYNNISTELEEKIN HITAASTI..

T. NÄNNIREETTA

10/20/2007 06:25:00 ip.  

Mun nännit oli ainaskin ihan kovat kun tuota edellistä merkintääsi luin!

10/20/2007 10:33:00 ip.  

Kata hei, voisitsä heitellä tollasia munkin lootaan?

10/22/2007 12:20:00 ap.  

"Vaan sellainenpa traileri olisikin ovela, joka ei näyttäisi trailerilta kaikkine kiihkeine leikkauksineen, vaan olisi vain houkuttelevasti kesken jäävä tarinan alku."

Aikoinaan Kuolleiden aamunkoiton tultua elokuvateattereihin sen kymmenen ensimmäistä minuuttia näytettiin telkkarissa, ja sen nähtyäni minun oli pakko käydä katsomassa se loppukin elokuvateatterissa. Ainakin siinä mittakaavassa tuollainen idea siis voi toimia.

10/24/2007 04:12:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds