Narut poikki

Ajoittain mietin, pitäisikö minun loukkaantua siitä, että partakoneiden latureissa on valmistajaan katsomatta pieni symboli, joka sanoo, ettei johtoa saa katkaista saksilla.

Hiustenkuivaajissa en ole moista nähnyt.

Mietin, onko ennen muinoin mullistavan akkukoneen tultua markkinoille tehty mieliin painunut mainoskampanja, jossa mies seremoniallisesti katkoo partakoneestaan johdot vai miksi tämä täytyy erikseen kieltää.

Koen tämän vähän halventavaksi yhtä kaikki. Taasko minun pitää ottaa yhteyttä Arno Kotroon.

***

Vanhaan hyvään aikaan tässä blogissa julkaistiin kiihkeitä ekskursioraportteja. Kävin viime viikolla Suomen pankissa, ja sielläpä oli mukavaa väkeä kertomassa asioita. Pankkikriisiä hoitaneita ja sen sellaisia.

Spekuloivat, mitä tapahtuu, jos FED ei laske korkoa, mutta laskihan se. Kertoivat myös, että OMX:lle tulee kohta pitkä ja tumma ostaja, ja niinhän siinä kävi. Tietäväistä väkeä, nuo.

Sitä hekään eivät sentään tienneet, mistä islantilaiset saavat rahansa.

Minä en ollut koskaan tullut ajatelleeksi sitäkään, että jos asuntolainaansa ei edes kuvittele maksavansa takaisin – niin kuin monissa maissa on tapana tehdä, ja ihmiset asuvat käytännössä pankkien vuokralaisina – kuollessaan ei tule suotta maksaneeksi perintöveroa asunnostaan. Öö, jotenkin tuo vaikutti järkevältä, mutten muista enää. Täytyy kokeilla, kun seuraavan kerran tapan its

***

Mistä juontuikin mieleeni aiemmin kommentoimatta jäänyt Alamäkeen-blogin kohtalo. Tyyppi sitten vaihtoi espanjaan, mikä on vähän epäreilua meitä portugalin nimeen vannovia kohtaan.

[Minusta on hirveän hienoa, että jos Matti Vanhanen juo limonadeista mieluiten zeroa, on ihan ok kirjoittaa uutiseen Vanhasen vannovan zeron nimeen.]

Mutta siis, Alis {who the fuck is Alis?}, ei noin saa tehdä.

Kappas, hauska riimi noissa sanoissa, muuten:

Viisitoista kesää mä häntä himosin
Ja sitten nähtiin kääntymässä musta limousine


***

Kuultuani
lauseen, jonka mukaan kaikki ovat Facebookissa ja muistettuni, että olen pohjimmiltani pelottava väinöäjä tunsin pakotusta suorittaa pari hakua.

Ja voi elämä, kaikki toden totta ovat siellä! [Note to self: tuota humoristinen postaus, jossa kaikki ovat siellä.]

Kaikki ne olkapäät, joita en koskaan uskaltanut koputtaa. Jokainen kasvo, jonka jokaisen ilmeen joskus kirjoitin muistiin.

Eikä saa pokettaa, sillä se olisi pelottavaa. Täytyy olla vahva.

***

Kirkkojaostoni kävi havainnoimassa jumalanpalvelusta ja kertoi sitten, kuinka siellä oli paikalla kuuroja ja homma sikäli täyttä perhosuintia.

Alttarilla oli ollut useampi viittomatulkki, joka käänsi tapahtumia. Minä olin jo ehtinyt visioida, kuinka kirkollinen kuuromykkiä yhtyy Isä meidän -rukoukseen. Kun tavan ihminen mumisee, he tekevät liikkeensä sillä lailla pienesti.

{Juttu yhdistää uskovaisille ja vammaisille naureskelua, eli istuu tiukasti blogin profiiliin, hyvä. Kuinka muuten nimiäisjuhlien prosessia virtaaviivaistavan PA-kastimen kehitys edistyy?}

***

Sateenropina sen aamuisen neuvotteluhuoneen ikkunapelleissä tiivisti sittenkin parhaiten, että kesä on ohi. Jatkossa lienee muutakin mietittävää, kuin montako teetä itse kukin ääntää ambitiotasosta puhuessaan.

Muistetaan, ettei liikaa kannata ilkkua asioille, sillä koskaan ei tiedä, mitä edestään löytää. Yhtenä päivänä sitä tuhahtelee Schizo-blogin köyhtyneelle jälki-ironisen ajan diskurssille, toisena huomaa muuttuneensa Schizo-Janneksi Wordpress-luukku auki ja että ei se helppoa ole.

{Onpa.}

7 on viitsinyt kommentoida:

Tuon espanjalaisen Alistelun (alistelun, tsih!) tekee erityisen raskauttavaksi se, ettei mulle ole mitään kerottu. Herra Alamäkeen nimittäin lupasi, että näin vanhana minun ei tarvitse erikseen alkaa seurailla kävijästatseja, hän kyllä ilmoittaa, kun on taas mestoilla. Ja nyt sitten tämä!

(Minä muuten en ole Facebookissa. Tunnistan addiktoitumistaipumukseni ja päätin siksi pysytellä ulkona koko paikasta. Mutta et sinä varmaan sieltä minua etsinytkään, kun minähän olen sun äitis.)

9/22/2007 01:39:00 ip.  

On se kyllä raskasta olla 24h päivittämässä kaikenmaailman facebookeja, myspaceja ja sitten pitäisi vielä blogata. Eilenkin(tänään?) meni näissä hommissa aamukuuteen, jotta porttiteoria kyllä pätee.
-minh-

9/22/2007 03:24:00 ip.  

SÄ: Mutta minähän ilmoitin! En vain viitsinyt käyttää rautalankaa, kun ajattelin että pärjättäisiin ilmankin.

9/22/2007 07:10:00 ip.  

Äh, auta vähän, Alis! Olen nyt lukenut läpi kaikki kesän kommentit SÄllä, enkä millään löydä sua (ja kohta porukat tulevat kotiin ja pitäisi ehtiä siivota ennen sitä)! Pakko myöntää, ikääntyvä kaipaa rautalankaa, jonka voi mainiosti myös postittaa osoitteeseen sunaitis ja sitten ne gmail-hörsyt perään!

9/23/2007 12:36:00 ip.  

Mutta kun sinä kävit vastavierailullakin! Ja siitä luulin että homma olisi selvä. Annetaan nyt alitajunnan työstää juttua pari päivää, ja jos ei sittenkään aukea, niin otan rautalangan messiin.

9/23/2007 06:46:00 ip.  

Minä tiedän vastauksen, mutten kerro, jottei joku luulisi, että minä sen löysin. Sen sijaan totean, että suruvaipan blogikaan ei ole hullumpi.

9/23/2007 08:44:00 ip.  

PA-kastin - initaatio ja vitrifikaatio samassa paketissa! Kasta vauvasi nestemäisellä typellä! Tarjoa hänelle ikuinen elämä Pakkasherrassa!

Milloin voin ostaa firmasi osakkeita?

9/24/2007 04:52:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds