Blog on Demand

Ensin tuhraa viikon ulkomailla ja saa tulokseksi hätäisen powerpointin ja se on ihan ok. Sitten tärvää viikon stressaten tenttiä, eikö lopputuloksena synny kuin varhaisaamun tuntien omituinen loru:


Niin, olen tullut takaisin
ja konttaan samaa kujaa.
Vaikka luulin: rikat lakaisin,
niin totuus iskee – lujaa.

Tuskin aivan tuolla vielä läpi päästävät.

Salissa oli monta samana vuonna aloittanutta naista. Tai siis varmaan viisi. Eli puolet samana vuonna aloittaneista naisista.

***

Enkä onnistunut ilmoittautumaan kouluunkaan. Ennen vanhaan ylioppilaskunnan vuosimaksun maksamisen pystyi osoittamaan näyttämällä kuittia, mutta enää moinen ei onnistu, sillä käytössä on hieno järjestelmä, joka saa tiedon suoraan pankista. Ehkä jo ensi viikolla.

Milloin minun muka pitäisi ehtiä kouluun ennen neljää? Luulevatko he, että minä olen sellainen tyyppi, joka käy koulussa päivisin. Mikä se on se sellainen, opiskelija.

***

Hihii, luulin, että tietokoneeni on mystisesti rikki, kun aivan satunnaisesti tuntui, että klikkaukset eivät toimi. Aivan kuin hiiren nappi juuttuisi pohjaan. Vasta paiskattuani koneen lattialle ja hypittyäni sen päällä tovin tasajalkaa keksin, että se on bluetooth-hiireni, joka täyteen ahdetussa laukussani lähettelee tietoa nappulastaan.

Ei minun koneeni aivan niin hajalla ollutkaan, mutta pakko on saada uusi. Toivottavasti Apple alkaisi vaikka huomenna myydä kelvollisia laitteita. Minä tahdon pienen ja kevyen koneen, joka mahtuu skootterini satulan alle, mutta minulle ei myydä sellaista.

***

Enkä osaa päättää, jakaako myöhästyneen innovaatiopalkintoni Kampin Scan Burgerille vai Kotipizzalle. Scannista voi tilata hampuraisaterioita kätevästi tekstiviestillä, odottaa 20 minuuttia ja käydä sitten noutamassa tilauksensa ihan itse. Kas näin se käy

Näppäile viestiin: sbk välilyönti ja haluamasi tuotteen menukoodi: a2 k1
Lisää loppuun m-kirjain mikäli haluat ottaa tilauksen mukaasi: m
Viestikentässä: sbk a2 k1 m
-Tässä tapauksessa tilaat mukaan otettavan juustoaterian ja Coca-Colaa (menu koodit). Voit kirjoittaa sbk ja tilaamasi menu-koodin perään vapaata tekstiä esim. sbk s2 täytteet kana, katkarapu. Useampiakin tuotteita voi tilata yhdellä viestillä kunhan muistaa välilyönnit.

Kotipizzan palvelussa taas soitetaan ravintolan erityisnumeroon, joita on vastaisuudessa määrä olla omansa jokaiselle pitsatyypille. Lasku veloitetaan puhelinlaskusta. Tilaus on hieman tavallista kalliimpi, sillä operaattorimokomat ottavat osansa välistä.

Tähän asti kuulostaa melko tylsältä ja juoma-automaattimaiselta, mutta seuraava vaihe on riemastuttavin: seuraavaksi pitserianpitäjä soittaa takaisin ja vahvistaa tilauksen sekä kysyy mahdollisia lisätäytteitä. Siinä missä ennen riitti yksi soitto tilausta kohden, pitsat tilataan nyt yksitellen ja jäädään sitten odottamaan vastausta. Eikö tämä ole juuri sitä, mitä bittiputkitulevaisuuspainajaisissaan kieriskelevät operaattorit haluavat: väkinäinen palvelu.

Lukijamäärien hiipuessa minunkin täytyy ryhtyä epätoivoisiin tekoihin ja tarjota vastaavaa tilauspalvelua blogimerkintöihin. Esimerkiksi koodi PAN95 h- p++ k- tuottaisi huumorittoman ylipitkän kuvattoman postauksen, joka käsittelisi Nokian N95-puhelinta.

Voisin sitten soittaa takaisin ja kysyä Tuleeko huumoria?

Ja vastasi asiakas mitä vain, sanoa: Ei tule, kun ei ole.

7 on viitsinyt kommentoida:

Kas, ovat sitten saaneet nuo koodit nettiin. Niitä ei ollut kun minä tekstiviestiburgerit bongasin.

Mutta tilauksen hintaa ei vieläkään viitsitä mainita.

9/03/2007 10:09:00 ip.  

Niin, vanha juttu, kuten sanoin. Mutta palasi mieleeni, kun innostuin tässä taannoin kokeilemaan, voivatko Scanin hampurilaiset oikeasti olla yhtä säälittäviä kuin eineshyllyjen erikoiset vai oliko testikerta jonkinmoinen anomalia.

Se, että kutsuivat sivuillaan jotain hampurilaista kuninkaaksi, on melkoista Whopperin rienausta.

Tuijakin kirjoitti Kotipizzasta jo kauan sitten.

9/03/2007 10:15:00 ip.  

Äh, nyt siihen tuli väärä nimi. Pitäisi varmaan vaihtaa nimimerkkiä, kun tuon PA:n joutuu aina kirjoittamaan käsineen, kun käytän tässä selaimessa gmailissa Matias-tunnusta.

Ja, let's face it PA on kohtuullisen typerä nicki.

9/03/2007 10:17:00 ip.  

Scanin burgerit ovat hämmentävän mauttomia. Ja niiden jotenkin pihvit kumimaisia struktuuriltaan.

Muuhun en sano mitään.

9/04/2007 12:10:00 ap.  

Paitsi että sanajärjestys väärä on. Minä kuin Yoda kirjoitan puhuu.

9/04/2007 12:11:00 ap.  

Huvitti, kun jossain blogissa oli Yoda ja puhekuplassa sanottiin jotain tyyliin FMRT.

9/04/2007 12:14:00 ap.  

tfsu?

9/04/2007 12:41:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds