Pikasettiä

Tapaan herätä väsyneenä täynnä kaipuuta. Kaipaan paikkoja, ihmisiä, joissa en ole koskaan ollut.

{Tsihihii, ai niissä ihmisissä, vai?}

[Niin, luulitko tosiaan jotain muuta?]

***

Saavuin juuri pelaamasta rantalentopalloa kahden vuoden tauon jälkeen. Ei kannata käyttää taskullisia shortseja tuossa puuhassa, mutten löytänyt biqsujani mistään.

[Shakespearesta voidaan olla montaa mieltä monta mieltä monia mieliä, mutta voi pojat tytöt, hän se sentään ymmärsi, että mikään ei ole niin hauskaa kuin miehet naisten vaatteissa.]

Enkä minä ole yksinäinen tai mitään, mutta aina joskus sitä miettii, että olisihan se mukavaa, jos olisi Joku, joka nuolisi hiekanjyvät hikisestä vartalostani, pyörittelisi kieltään leikkisästi varpaidenväleissä ja käpertyisi sen jälkeen kupeelleni kera kolmenkymmenen euron viinipullon.

{No, no, ei pidä piruilla toisille.}


***

Minusta tuntuu, että tunnen aivan liian vähän taloustieteitä. Eikä tämä suinkaan tarkoita, ettei minusta tuntuisi, että jotkut muut tuntevat niitä aivan liian vähemmän.

Mutta eikö sentään ole niin, että jos olisi tilanne, jossa tallletuksista ei saisi korkoa – tai paremminkin tallettaminen olisi kokonaan mahdotonta – mutta lainat voisi vastaavasti vähentää verotuksessa, niin olisi kohtuullisen tyhmää olla ottamatta lainaa.

Mietin vain, että kun varastoon ei voi nukkua, mutta univelkaisena voi toisaalta hyödyntää jokaisen vapaan hetken torkkumalla, niin eikö olekin järkevää pitää saldo jatkuvasti hieman miinuksen puolella.

***

On paradoksaalista, että olen vähentänyt netin käyttöä ja myöhäistänyt nukkumaanmenoani. Mikä voisikaan olla moisen takana, ellei, öö, televisio. Se mokoma.

***

Teillä alkaa olla ruuhkaa lomien päätyttyä ja hakeudun tukkoisille reiteille vain saadakseni kokea tyytyväisyyttä skootteristani. Se yhdistää niin oivasti parhaita puolia. Hieman kuin jos yhdistäisi miehen yläosan ja naisen alaosan, tiedättehän.

Shemalen me kaikki tiedämme, mutta pohdin, että eihän tällaiselle edes ole olemassa termiä. Kunnes JCP muistutti [edit: krediitit kuntoon], että heitä tavataan kutsua laudoiksi.


***

Paitsi palannutta Kuuluttajaa, luen myös Halllituskadun Annareettaa ja Kuritushuoneen Inkvisiittoria. Ei minun tarvitse perustella, kun olen kerran aikuinen.

[Kyllä, kiitos kysymästä, minuakin vituttaa, että Köyttöliittymä on jälleen hajonnut eikä minulla ole keinoa korjata sitä. Näyttää myös siltä, että en ole menevä katsomaan Bonnie Tyleriä tänään, joten minua ei kannata stalkata Presidentissä. Kannattaa sen sijaan soittaa JCP:n vanhaan puhelinnumeroon, sillä oma vanha SIM-korttini lienee jossain päin Hangon vierasvenesatamaa ja uusi jossain päin työpaikkaani. Minä en leiki vaikeasti tavoitettavaa – minä olen.]

1 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds