Palaneenkäryä

Ennen vanhaan, kun Blogistanissa vielä tapahtui jotain, oli tapana luoda katsauksia sen tapahtumiin. [Kummallista, aivan kuin asioilla olisi jokin yhteys.] Sen verran voisi sanoa, että tirkistelyvivahteinen Tyttöjen pukuhuone näkyy menestyvän kuumalla listalla erinomaisesti ja ohittaa tämänkin tekeleen tällä vauhdilla viimeistään torstaina.

Vailla kaikkea katkeruutta voin sanoa, että on uskomaton saavutus saada yli kuusikymmentä ihmistä kommentoimaan jo loppuun kalutuiksi [tsihihii] luultuihin aiheisiin, kuten kysymykseen koon välistä tai välittömyydestä.

Muistaakaa sittenkin, että internetissä ei kannata uskoa kuin blogeja. Kommentaattorit saattavat kirjoittaa mitä tahansa, sillä kuka vain voi kommentoida, mutta blogaamiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja kaikkea.


Samoin on joitakin varmoja lupauksia koosta. Jos mies on 190cm pitkä, suht. iso nenäinen ja iso jalkainen, jolla on paksut ja pitkät sormet, niin on todennäköistä, että myös penis on tavallista isompi.


Tämä ei tietenkään pidä paikkaansa. {Mutta eiväthän sinun sormesi olekaan paksut.}[Ai niin.]

***

Juhannuksena opin muun muassa, että olen onnettoman surkea pelaamaan mölkkyä sekä luokattoman kehno tunnistamaan Cherin laulamia kappaleita. Ei siis toisistaan vaan ylipäänsä Cherin laulamiksi. Kun kysyin ihan vakavissani, onko tämä joku mies, joka laulaa Cher-covereita. Hitsi, jos olisin kysynyt sen oikealla tavalla, sehän olisi ollut ihan kelpo sukkeluus.

Kuten blogaustauostakin voi päätellä, olen kaikkiaan hieman kohmeessa kelpo sukkeluuksien suhteen, eikä niitä tälläkään reissulla tahtonut löytyä. Kun vaikka istuimme saunassa ja järvestä palannut toinen puoli seurueesta ahtautui sisään ja ensimmäinen joukkiosta ilmoitti, että tiedättekö mitä – nyt on saavutettu se vaihe iltaa, että puhutaan seksistä. Ja kun sanoin siihen, että ai tekin, niin se oli kamalan hauskaa, mutten enää kykene ymmärtämään, miksi.

***

Selkäni sain sittenkin kipeäksi purjelautaa kokeillessani. Ilmeisesti vedin mastoa pystyyn väärässä kulmassa. Ilmeisesti tein kaiken muunkin väärin, mutta vesi oli kovin lämmintä.

Ensimmäisenä iltana nautin myös liian vähän nestettä ja heräsin kamalaan päänsärkyyn. On upeaa, kuinka unet mukautuvat ympäröivään todellisuuteen. Kuvittelin matkaavani uudessa superjumbossa, jonka matkustamo oli jostain hyvästä syystä tavanomaista niukemmin paineistettu ja kurja oloni johtui siitä. Vastapainoksi ruoka oli erinomaista ja valikoima laaja. Matkakumppanini muistivat ulkoa superjumbon mallinumeron, joten voitte tarvittaessa kysyä heiltä.

He pitivät omituisena, kun kerroin ajoittain uneksivani sanaleikeistä, jotka herättyäni eivät sittenkään aivan tomi.

***

Kokkoa emme polttaneet, mutta ehdin soittaa jo perjantaina palokuntaan. Toimittuani sitä ennen joka vaiheessa aivan väärin.

Siinä minä olin peittelemässä JCP:tä nukkumaan, kun hän kysyi, mikä vaimeasti kuuluvat, ärsyttävästi piipittävä ääni mahtoi olla. Myönsin pohtineeni samaa hetki sitten ja suuntasin porraskäytävään tutkimaan. Aivan, sieltä se tuli.

Avasin portaikkoon johtavan oven [niin, meillä herrasväellä portaikko on erillisen oven takana] ja sieltäpä vasta kova piipitys kuului. Palohälytinpä se. Ääni tuntui kiirivän yläkerroksista, joten lähdin kapuamaan.

Korvia huumaavasta pauhusta, lievästä jännityksestä ja liian nopeasta kiipeämistahdista syntyvästä lopputuloksesta joku lyyrikko veistäisi hienon lauseen. Ylös päästyäni ymmärsin, ettei se sieltä ollut tullut. Savua, saati liekkejä, ei näkynyt missään, joten vastoin kaikkea oppimaani suorin hissiin.

Matkan varrella haisi pahalta. Hissin oven alta ei tullut savua eikä kahva ollut kuuma. Nielaisin ennen kuin avasin oven kaikin puolin ennallaan olleeseen rappukäytävään.

Pihalla seisoskeli mies. Kertoi kuulleensa kellot ja tulleensa ulos. Mietin, eikö tällaisessa tilanteessa olisi lupa soittaa palokuntaan: palohälytys ja paha haju, vähemmästäkin.

Soitin.

Samassa paikalle sattui talonmiestä lomittava päivystäjä. Väänsi palohälyttimen pois. Hälytys oli tullut viidennestä kerroksesta, ja miehet päättivät lähteä katsomaan tilannetta.

Mietin, ettei sinne kuuluisi lähteä, mutta jos joku sinne kerran menee, niin kai ainakin minä, jolla on linja auki hätäkeskukseen.

Avasimme viidennen kerroksen hissinoven. Porrastasanne oli täynnä savua. Haisi kuin pohjaanpalaneelta.

– Nyt olemme täällä viidennessä kerroksessa, ja koko tasanne on täynnä savua, sanoin puhelimeen.
– Olette missä? Lähtekää hei heti pois sieltä!!
– Joo joo, nyt olemme jo alhaalla, rauhoittelin.

Autoja saapui kuusi, talo on sentään aika suuri. Lisäksi ambulanssi ja poliisi. Valtani huipulla mietin, että olisin nyt edes soittanut firman liittymästä. Tämähän tulisi vielä kalliiksi.

Kohta JCP soitti ja toi kameran. Katsokaa nyt, ihan oikea paloauto.

paloauto


Lähibaarin asiakkaat tulivat pällistelemään. Saatoin todeta tärkeänä, ettei tässä ole mitään hätää.

– Kaikki sujuu suunnitelmien muk

Ulos tuli mies kalsareissaan. Hänet talutettiin ambulanssiin, ja auto ajoi pois. Kai he olivat tyytyväisiä saatuaan jonkun kiinni. Kohta palomiehet kelasivat letkunsa ja viiden minuutin kuluttua kaikki olivat poissa.

Ilmeisesti naapurit olivat olleet jo mökillä. Mietin, ettei miehelle olisi hyvin käynyt, jos ei olisi soitettu.

Savunkatku oli kantautunut jo pohjakerrokseen. Samassa rapussa asuva sokea rouva tuli vastaan, minne lie menossa yksin keskellä yötä. Ei kommentoinut savua millään tavalla.

– Onko liekkejä näkynyt?
– Ei ole, ei.

6 on viitsinyt kommentoida:

Huh, jätkälle kyl sattuu ja tap

6/26/2007 02:30:00 ip.  

Oho, olet ihan sankari!

6/26/2007 04:01:00 ip.  

Niin siis, piti kaiken palohälyn jälkeen oikein tarkistaa että mistä se lähti liikkeelle (ainiin, tyttöjen pukuhuoneesta). Kävin katsomassa sen moninaisesti (tsihihi) kommentoidun. Myös viestit.

Huvituin. Tuohan on kuin mäkki vastaan windows. Siihen ei tule loppua eikä kukaan ole väärässä tai oikeassa mutta samalla kaikki ovat oikeassa ja väärässä.

Hienoin kommentti lienee sen naisen joka sanoo että miehellä saa olla vatsaa kunhan se on urheilullinen/hoikka.

Ja sitten vielä ihmettelevät miksi miehet eivät ymmärrä naisia.

6/26/2007 09:13:00 ip.  

Paloautot ei oo keltasia. Jätkä huijaa.
-minh-

6/27/2007 12:03:00 ap.  

Sitä vaan piti toimentaa varmoista lupauksista, että muut kohdat osuvat minullakin, paitsi ehkä se sormien paksuus… ja se mitä näiden ominaisuuksien piti luvata.

Pitäisikö silti jättää myytti puhkaisematta, jos uteliaita olisi sitten enemmän?

6/27/2007 02:15:00 ip.  

Paksut sormet on kyllä ällöt!

6/29/2007 03:23:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds