Lihava lohtu

Tunnen vastuuni kaikkia niitä lukijoita kohtaan, jotka saapuivat tänne, kenties useamman kerran, blogilistan jälleen väitettyä julkaisun päivittyneen. Empatia ja etenkin kanssaihmisten pettymysten ehkäiseminen on minuuteni pinnimmaisia osasia, kuten hyvin tiedetään.

Olen sittenkin edelleen vähän motissa, joten tyydyn kertomaan pikaisesti, kuinka pysähdyin tänään katsomaan bussin takaikkunan mainosta. Ole enemmän Nokia, siinä kehotettiin.

Samaan aikaan Jukka-poika julisti korvissani:


Pitää olla pikkasen pläski (pläski)
Pläski (pläski)
Just jee

***

Ja kun siihen bussiin sitten nousee... Lienenkin puhunut aiheesta aiemminkin, mutta mikä siinä on, että ihmiset luulevat olevansa hyvin solidaarisia kävellessään kuljettajan ohitse mahdollisimman pitkälle käytävää kohti – ikään kuin pois tieltä – maksaessaan matkansa liian suurella tai pienellä käteisrahalla. Sitä vaikeampi siitä on lipulla matkaavan päästä ohi, mitä pidemmälle itsensä tunkee.

Hakeutuisitte siihen oikeaan laitaan, jolloin vasemmalta mahtuu ohitse. Totta on, että siinä seistessänne saatatte hieman peittää matkakortin lukijalaitetta, mutta se taistelu nyt on joka tapauksessa hävitty jo kauan sitten.

2 on viitsinyt kommentoida:

Jukka Poika on virallisesti paska!

6/27/2007 11:07:00 ip.  

Kumoan täten väittämäsi, kehumalla Jukka-Poikaa henkilönä ja musiikintekijänä.

6/28/2007 02:08:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds