Väliaikatiedote

Ah onnea, kun heräsin tänä aamuna. Ymmärtäen, että en ollut blogannut viime yöstä. En lähettänyt sähköpostia. En tekstiviestiä. En laskuani helmikuussa heittämästäni setistä. Äh, sen olisin kyllä voinut viimein muistaa lähettää nyt kun olen taas paikallistanut kuoren.

Vappuna törmää väistämättä tuttuihin, mutta väkimäärän silmämääräiseen vähyyteen suhteutettuna tulos oli ilmiömäinen. Kuinka niin moni sattuikin lämmittelemään juuri Kuppalassa. Ja kuinka koko maailma olikin lopulta päätynyt Vanhalle ylioppilastalolle. SMG ei sittenkään soittanut sitä kappaletta, jossa sanotaan päivän tai kaksi annan kaikkien luulla sua mun rakastajaksi. Tai sitten en vain huomannut.

***

Aiemmin päivällä joku täti oli pysäyttänyt minut haalareineni.

Eikö teillä ole lainkaan Äpyä, hän päivitteli.
Désolé Madame, vastasin.

Tuo taisi olla hieman liian viisas juttu. Kukaan ei ainakaan reagoinut siihen millään tavalla.

Sittenkin hauskaa havaita, että minua teititellään liikkeissä jopa haalareissa.

***

Vappu kun on yleistä haureuden aikaa, mietin, että jos joku pakkaisi mukaansa kondomeita, voisi sanoa dress for successin sijaan pack for fuck. Kohta jo muistin, että pack ja fuck eivät rimmaa.

Eilen sentään viimein muistin pyytää JCP:tä googlaamaan, kuinka moni muu on ehtinyt kaivata hänen aikoinaan ideoimaansa Photoshop CSI:tä, joka antaa zoomata kuvia rajattomasti laadun kärsimättä ja joka osaa mallintaa ympäröivän huoneen silmälasien heijastuksen perusteella. Hän mokoma väitti, ettei osumia löytynyt, mutta luultavasti typotti taasen pohtoshop, sillä onhan noita juttuja vaikka kuinka.

Seuraavaksi pitäisi käännähtää Ulliksella.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds