Tuen taa

Kuten ajan hermoa ahnaasti jäytävästä Pää auestakin on voitu pidemmän aikaa havaita, huumoriblogit ovat auttamattoman passé. Nykyään taistoa käydään kotitalousblogien kentällä, joten kannanpa minäkin korteni kekoon.

Jos silkaksi koristeeksi hankitut sellaiset kapeat valmisverhot ovat ihan liian pitkät, niiden lyhentäminen ei onnistu kovin hyvin kaksipuolisella teipillä. Nitoja sitä vastoin toimii erinomaisesti ja jättää vain huomaamattomat jäljet siltä varalta, että joku hullu vielä innostuisi ne ompelemaan.

Vaikka tiedämmehän me, että jos ei maailmassa monta kiistämätöntä totuutta olekaan, niin sentään, että purkka on ikuista.

***

Jos kaulimensa on hukannut jonnekin, lihanuijana voi käyttää myös kynttilänjalkaa. Hyvällä tuurilla sellainen lojuu jo valmiiksi puhdistusta odottamassa tiskialtaassa.

– Tuetko vähän tätä pöytää, kun mä hakkaan tota lihaa?
Tu en.


Lihaa kelmuun kääriessäni annoin JCP:lle luvan sanoa jotain sukkelaa, mutta hän piti tehtävää ikävystyttävän triviaalina.

Onnistunutta, sittenkin. Liha maistui joltakin ja kastike näytti hyvältä.

***

Minä en oikein osaa keskustella naisten kanssa muusta kuin kuntosaliharjoittelusta. Kyselin, voisiko sormiaan vahvistaa jotenkin ja minua neuvottiin punnertamaan sormenpäilläni.

En ole hirvittävästi raportoinut rantakuntoon tähtäävän PA-rannus-hankkeeni tuloksista lähinnä siksi, että vartaloni ei ole erityisen näkyvästi muotoaan muuttavaa tyyppiä. {Öh, et kai sinä oikeasti usko moista hömppää; et vain juo oikeita nesteitä}. Toivotaan myöhäisherännäistä kesää.

Kokeilin sittenkin punnertaa sormenpäillä ja yllätyin sen kepeydestä. En pystynyt ymmärtämään, kuinka se voisi olla helpompaa noin, joten koetin tavallisesti. Ja katso, se oli vielä kevyempää. Olen kehittynyt, eläköön edistys!

Jokohan se Lindsay Lohan viimein heltyisi, kun meillä on yhteinen harrastuskin.

***

Tänään katselin jääkiekkoa niin kuin kuuluu. Ymmärsin, että pidän enemmän jalkapallosta. Minusta on kaiketi tullut mies.

Kisapassin leimaaminen on ilmeisesti vakava ja merkittävä asia. Siitä puhutaan laajalti, ja kaikki tuntuvat tietävän, mistä on kyse. Maksaako se jotain? Onko hinta ottelu- vai turnauskohtainen? Mitä säästetään leimaamatta jättämisellä? Leimataanko niitä oikeasti, kun ei mitään muitakaan passeja enää ikinä tai missään. [Niin, ei edes Makuunissa.]

Ottelua katsellessani pohdin trivialiteettaja. Miksei ruudulle saa tietoa siitä, ketkä ovat kentällä? Kenellä on kiekko? Ja sen sellaista? On kai RFID:tä paljon turhempaankin suunniteltu käytettävän.

6 on viitsinyt kommentoida:

Lihanuija on semiteollinebn työkalu.
Oikeasti jos nuijii lihaa vain pienen perheen tarpeisiin oikein kätevä työkalu on nyrkki.
Nyrkillä lyöden säälii nyrkkiään ja silloin ei murjo lihassyitä rikki ja kuitenkin nyrkillä lyöden saa syyt irti toisista.
Kun lihassyiden oma rakenne on ehjä, liha pitää paremmin oman mehunsa, eikä kuivu paistaessa niin paljoa.
Ja ei tässä elämässä välttämättä ole pahaksi, jos voi kuljettaa kaksi liha nuijaa mukanaan.

Pitäisiköhän minun avata uusi blogi..."poikani palacessa"...

5/07/2007 07:11:00 ap.  

Minusta on hienoa, että olet tuollainen TOSImies ja ymmärrät jalkapallon päälle.
Jääkiekko on hieno laji, mutta jalkapallo kuninkuuslaji.

5/07/2007 01:42:00 ip.  

Nyrkillä lyömistä ja tosimiehisyyttä, röh röh. Minä tosin seuraan jalkapalloa vain arvokisavuosina sekä silloin, kun paikallisen kaupungin joukkue on nousemassa Bundesliigaan.

Espoon suhteen näyttää vähän heikolta.

5/07/2007 01:49:00 ip.  

Joskus muinoin muistan nähneeni sellaisen ottelun, jossa kiekon ympärille oli lisätty sininen hehkuva sädekehä. Ja sitten kun sen nopeus ylitti tietyn rajan lämärissä, niin se jätti punaisen vanan peräänsä. Jostain syystä siitä luovuttiin, ehkä se aliarvioi katsojia.

5/07/2007 04:04:00 ip.  

Alis, muistan saman. Tiedä sitten, kuinka tuo oli toteutettu.

Äh, ei pidä kirjoittaa urheilusta. Jälleen kolme lopettanutta tilaajaa. Mahtavatko ollenkaan ymmärtää, kuinka pahalta tuollainen tuntuu.

5/07/2007 04:08:00 ip.  

Multa on mennyt viisi. Viisitoista sukkapuikkoa meni ohi top-listalla.

5/09/2007 06:19:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds