Sukupuolisidonnaisuuksia

– ei blogitekstejä saa peruuttaa, btw
– tietysti saa
– eihän se ole sen kummempi juttu kuin lapsi tms


***

Tämä teksti on kirjoitettu sinä päivänä, kun Blogger alkoi tallentaa työn alla olevia viestejä automaattisesti.

***

Siinä minä olin, miettimässä, pitäisikö masturboida vai sittenkin blogata, kunnes keksin, että voisin tehdä molempia yhtä aikaa. Opittuani aikoinani masturboimaan ilman käsiä tämä oli vielä helpompaa. Ilman käsiä masturboinnin jälkeen ilman käsiä kirjoittaminen oli varsin triviaali askel, joten käteni jäivät vapaaksi siihen, mihin ne on luotu: yhteen hakkaamiseen. Hah-haa, minä löin käsiäni yhteen niin, että paukkui, hah-haa. [Äh, väärä blogi -editori]

Minä jotenkin aistin vanhoja hyviä aikoja siinä, että Harmaa hattu linkitti tänne ja Vt:hen. Vielä, jos hän antaisi kommentoida blogiaan ja Vt tuottaisi jotain kommentoitavaa.

***

Ei, oikeasti minä olin siinä, lukemassa mainiota TOG on Interface -kirjaa, josta kenties kirjoitan lisää toisaalle myöhemmin, kun ystäväni lähestyi Skypeitse ja kertoi, ettei hänen vatsansa tosiaan ole yhtä pömppö kuin Kuroskalla – oli nähnyt tämän hiuksineen eilen Teerenpelissä. Ymmärtääkseni samassa, jossa törmäsimme aiemmin keväällä Matti Vanhaseen.

Ja minä ihmettelin suuresti, kun luulin keskustelleeni Kurosen vatsasta aivan toisen henkilön kanssa. Kenties sekoitin ja olin keskustellut hänen kanssaan Kurosen rinnoista. En muista, en enää kohtele ihmisiä yksilöinä, olen luonut hirviön.

Sain kuulla, että EMMAan pääsisi tänään ilmaiseksi, ja koska en pääasiallisesti kannata nihkeilyä, lähdin mukaan. Tapaan purnata, että Espoo-asumisessa on haittapuolena, ettei tule koskaan tehneeksi mitään spontaania, sillä Espoossa ei tapahdu mitään eikä kukaan kaverini koskaan suostu lähtemään Espooseen saakka, mutta nytpä sentään sitten. Villiä.

***

Joskus tällaisina hetkinä pysähdyn riemuitsemaan sukupuolestani. Jos olisin nainen ja joutuisin kirjoittelemaan miesten kanssa, niin olisihan se keskimäärin aika raivostuttavaa. Naiset yleisesti ottaen verbaalimpina olentoina osaavat yleensä kirjoittaa niin, että tekstien lukeminen ei ärsytä.

Tätä asiaa en muistanut ottaa esiin eilisessä miestenillassamme, mutta kaiken muun oleellisen ehdimme kyllä ruotia. Tissit voittivat perseet äänin 4–3.

***

Googlattuani hetken mielijohteesta ilmaukset viime kädessä ja loppupeleissä ja loppupelien helpotuksekseni hävinneen ihan pydeen aloin miettiä googlaamistermejä. Googlata sanotaan. Ja googlettaa. Maistelin, että jälkimmäinen tuntui vähän rahvaalta, juntilta suorastaan. Ymmärsin, että se on kieliopillisesti typerä. Googlettamistahan pitäisi kaiken järjen mukaan tapahtua vasta, kun ei enää itse jakseta googlata.

Havainnoin käyttämiäni termejä. Minä sanon ohjelman bugaavan, jotkut sanoisivat bugittaa. Minä lagaavan, jotkut lagittaa. Minä tägään, jotkut tägittävät. Blogaan ja blogittavat. Jostain syystä teettämismuoto [Saara varmaan kertoo meille oikean termin] on yleinen puhekielisiä uusia verbejä väännettäessä, vaikka se tekee sanoista suotta kovin monimutkaisia. Mielenkiintoista.

Bilettää sanotaan, kuten googlettaa. Bile ja Google ovat kumpikin kaksitavuisia, le-loppuisia sanoja. Miksi googlata on helppo löytää, mutta vastaavaa sanaa ei saa luotua bileestä. Paitsi tietenkin bilata. Joka äännetään bailata.

Mistä tulikin mieleeni, että en käytä itsestäni termiä blogisti, sillä minusta se ei viittaa tuottajaan vaan kuluttajaan – ellei jopa suurkuluttajaan.

***

En keksi tälle lopetusta. Katsokaa meemiosallistumisena satamakuvaa. Siinä on Inkoon hiilisatama turistibussin ikkunan lävitse.
inkoon satama.JPG


Satama on ihastuttava tyyssija elämän taisteluihin uupuneelle hengelle. Taivaan avaruus, liikkuvien pilvien rakennelmat [– –]

10 on viitsinyt kommentoida:

Tsih, kaikki sujuu suunnitelmien mukaan...

5/20/2007 12:46:00 ap.  

Ah, draamaa.

5/20/2007 01:06:00 ap.  

Omasta mielestäni minulla on paremmat tissit kuin Kuroskalla. Mutta en tietääkseni ole keskustellut aiheesta kanssasi.

5/20/2007 09:04:00 ip.  

Älä sentään ylpisty. Sinä nyt vain olet ainoa ystäväni.

5/20/2007 10:38:00 ip.  

Marinadi, en tunne Kuroskan tissejä sen paremmin, joten jätän kommentoim... mutta nyt vasta ymmärsin, että Kurosesta puhuminen voi olla vaarallista. Minähän olen suuri sananvapaustaistelija. Olisikohan Skype-lokeista pitänyt varmuuden vuoksi jälkimoderoinnin hengessä poistaa kaikki Kuros-viittaukset.

Sellisti, kuinka sinä voit, sinunhan piti olla kuollut. Kuollut.

5/21/2007 12:45:00 ap.  

Au contraire, ainoa ystäväni koko maailmankaikkeudessa. Joukko kääpiöitä kursi minut kokoon räjähdettyäni viime vuonna. Olen jo jonkin aikaa pitänyt uutta blogia eri salanimellä. Mutta sitä te ette ikinä löydä blogiavaruudesta! Ette ikinä, minä sanon! Ette vaikka laittaisitte päähänne mietintämyssyksi tummanharmaan hatun, tai jonkin muun värisen hat

5/21/2007 07:33:00 ap.  

Sinä alat valmistua.
Jokainen insinööri osaa masturboida ilman käsiä.

5/21/2007 09:00:00 ap.  

Savossa kaikki on mahdollista.

Hevonen vetää puita. Työmies veättää hevosella puita. Työmaapäällikkö veätätyttää
ja yhtiö veätätytättää puita.

5/21/2007 10:23:00 ap.  

Kuroska jää kauas taakse. Noin näppituntumalta pelkkää visuaalista ärsykettä vastaan arvioiden. Lopullinen varmistus asiaan saadaan jahka Susan tulee vastaan.

5/21/2007 04:39:00 ip.  

Ka, Inkoon hiilisatamahan se siinä! Se näkyy pienenä omituisena esineenä horisontissa anoppilan mökiltä tai jostain matkan varrelta ja poikaystävä on vannonut vievänsä minut tänä kesänä sitä katsomaan. Onneksi ei tarvitse mennä, kun olen nähnyt sen jo! Kiitos!
-minh-

5/22/2007 06:20:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds