Kysymyksiä

Minua ei itketä kuin korkeintaan säälittävä osaamattomuuteni vielä ennen lähtöä palautettavan harkan suhteen, mutta osallistun sittenkin Takaisin Kallioonin vinkkaamaan pusumeemiin. Eikä minulla ole noin maineikasta vuosikymmenistä suuteluhistoriaa kuin useimmilla, mutta kerrotaanpa yhden henkilön ensimmäisestä ja liki viimeisestä suudelmasta.

***

Hän halusi tanssimaan, kävimme useamman kerran. Välillä kuin boogieta, välillä kuin foxia. Voi, kuinka olenkaan ollut humalassa. Se ei varmaan ollut kaikkein edustavinta.

Eikä sillä ollut helvetinkään väliä. Hän kommentoi, että hänellä ei onneksi ollut muita silminnäköijöitä kuin kaverinsa ja tämän seuralainen. Minä sanoin, ettei minulla valitettavasti ollut silminnäkijöitä – ja niinpä jos väittäisin, kukaan ei uskoisi.

Tule vähän tänne, hän kehotti palattuamme pöytään, ja lopulta päädyin nojaamaan hänen otsaansa. Eivätkä ihmiset nojaa toistensa otsiin kuin Disneyn elokuvissa. Se oli kömpelöä siten, että se oli herttaista.

Nuolaisin huuliani varoiksi. Räpäytin silmiäni. Mietin, kuinka ripsemme takertuisivat yhteen, kasvaisivat suureksi pensaaksi ja – olen varma – utelin tuossa vaiheessa hänen suhtautumistaan lapsiin. Hän kiistää koskaan vastanneensa hetken tauon jälkeen hieman epäröiden, että eikö täällä sitä varten lopulta olla. Hän kiistää minun koskaan edes kysyneen koko asiaa. Oh well, ehkä se on joku muu.

Enkä minä miettinyt muuta kuin, kuinka saisin huijattua häneltä suukon. Näistä lähtökohdista minäkään en saisi enää sössiä. Kenties voisin jotenkin vaivihkaa kääntää päätäni. Vaan äh, nenähän siinä tuli vastaan. Jos jotenkin saisin liu'utettua päätäni sivulle, poskia kohdakkain, voisin sitten palata takaisinpäin. Ei siitä mitään tullut.

Viimeinen oljenkorsi: mitä jos kysyisin. Nimi, saanko suukon? tiedustelin muka huvittuneena.

Totta kai, hän totesi kuin ei olisi kaikilta osin hannannut ikuisuutta. Yhden kerran kaikki oli sittenkin helppoa. Varovaisesti ja pidättyen, kieli häivähti olemassa; mieleeni jäi, kuinka hänen henkensä maistui hyvältä.

6 on viitsinyt kommentoida:

Siksi olen premium-tilaaja. Suosittelen muillekin, jotka saivat lukea tästä postauksesta vain ens

5/24/2007 05:24:00 ap.  

Mitä, oletko sinä premium-tilaaja. Mielenkiintoista.

[Kerro vielä muillekin, mitä tarkoittaa vain ens, kun eivät välttämättä ymmärrä.]

5/24/2007 06:27:00 ap.  

Aww <3

5/24/2007 12:57:00 ip.  

[Sikäli kuin hanskaan slangin, se tarkoittaa vain ensisuudäh]

Tilaukseni taitaa tosiaan ollakin tyyppiä postmium. Ainakin mahdolliset maksut ovat jälki-
käteisiä.

5/24/2007 01:11:00 ip.  

Kädestä suuhun mennään, joo.

5/24/2007 01:32:00 ip.  

[Tarkennuksena, että tuo ei siis ollut ensimmäinen kerta, kun suutelin kaiken kaikkiaan – jotain rajaa paljastuksiinkin – vaan ensimmäinen kerta, kun suutelin tuota hahmoa. Ei globaali vaan lokaali maksimi.]

5/24/2007 01:35:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds