Itämaista tunnelmaa

Olen aistinut viisautta ja höpissyt outojani tuntemattomille ja selkääni on koputettu hyvästiksi ja minä olen kokenut hetken aikaa jännitystä kuin kesän kuumuudessa kölniläisessä oluttuvassa, kun saattoi luottaa, että Saksa nyt ei häviä rankkareita ja ampunut maalin kattoon ja päässyt jatkoon, kävellyt yössä, joka on pimeä, mutta taivaaltaan kuulas ja uljaampi kuin muistin ja katsonut Helsinkiä, ottanut valokuvia turistiksi tekeytyen, tuntenut kaikkivoipaista kaihoa ja miettinyt kolmea viestiä, joista yhtäkään en osaa kirjoittaa ja tuuminut, että katsotaan, vaikka tahtoisin katua.

Lauantaiaamuna riemuitsin, että vaikka mitä vain, niin en sentään ollut blogannut.

***

Jossain vaiheessa mieleeni juontui, että kukaan naishahmo, jonka kanssa olen käynyt kahvilla tai sen sellaisella, ei ole olettanut minun maksavan. Ei edes Saksassa. {Luultavasti tämä kertoo enemmän sinusta kuin naishahmoista.}

***

Minä kannustin eilen tilanteen valjettua Ukrainaa, sillä Serbian nainen oli hyvin ärsyttävä. Ukrainan kappaleessa oli sentään sanomaakin:

  1. Russia, fuck off [vai mitä se sanoi, en saanut selvää]
  2. Tanzen!

Venäjä keräsi buuauksia enkä tiedä, johtuiko se maasta vai kappaleen edustamasta rasittavasta maailmankuvasta. Huvittavaa sittenkin, kuinka kertosäkeistön olisi voinut kuvitella alkunsa perusteella jatkuvan horny, horny, horny ja päättyvän I'm not that innocent.

Pisteidenantajamaat kilpailivat, kuka oli opetellut pisimmän tervehdyksen suomeksi. Olisi ollut kovin hauskaa jos Suomen pisteet ilmoittanut Laurakin olisi esittänyt jotain takeltelevalla suomella.

Myös Turkki olisi voinut panostaa vähän.

Hyvä iltta, Helsinki! Tuleko valkosipula?

Pisteiden ilmoittamisen jälkeen, Suomen jäätyä nollille, olisi sitten kelvannut tokaista:

Ei tule, kun ei ole.

[Äskeisen jutun omistaa JCP.]

Minulle kävi hiljattain tuolla tapaa klassisesti McDonald'sissa. Myyjä kysyi, haluanko jäitä. Tunnustin haluni. Sori, ei ole, ilmoitti.

***

Ymmärsin vasta, että Islannin kappale on paikoitellen kuin hidastettu 99 Luftballons. Sanat sopivat säveleen. Myös Ranskan kappaleesta löytyi, jotain hyvin tuttua, mutta en kykene paikallistamaan. Yhtä kaikki oivaa, kuinka saivatkin kuvattua lavaa ympäri juoksevaa solistia niin sujuvasti.

***

Pakarinen esiintyi luultavasti kelvosti, mutta en pysty ymmärtämään kappaleen ajatusta. Jos nainen on lähtenyt miehen luo ja mies nukkuu, niin kuinka mies voisi jättää naisen rauhaan? Mitäs lähti.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds