Sukupolvien kulu

– Katsopa, JCP. Ajattelin blogata tämän valokuvan. Hauska, oder?


vanhuspaikkoja


– Öö, en mä nyt oikein tajua siinä mitään erityisen hauskaa.
– No höh. Onhan tää kameran ruutu vähän tihru, mutta kato nyt vielä uusiksi.

vanhuspaikkoja


– Ajattelin siis, että noi mainokset näyttää ihan siltä, ku ne kaikki paikat olis tarkoitettu vanhuksille. Että voisi kirjoittaa jotain tyyliin, että tältä meidän bussit näyttää kymmenen vuoden kuluttua, jollei äkkiä tartuta toimeen ja aleta harvennushakkuita töms.

– Hmm... täytyy kyl myöntää, että mä tajusin nyt vasta, että just toihan on ton mainoksen pointti. Hyvä kun tuli puheeksi, muuten. Vähänkö sä olisit taas nolannut ittes kun olisit mennyt blogaamaan ton niinku nokkelanakin juttuna. Sillee, jipikajee, tajusin mainoksen. Ensi viikolla vuorossa Sotkan mainoksen ymmärtäminen.

[Mutta kovat jätkät sentään etsivät kuvista eroavaisuuksia. Esimerkiksi siksi, kunnes seuraava postaus ilmestyy. Jätkät?]

11 on viitsinyt kommentoida:

Nytpä tuli selväksi tämäkin pointti. Koin siis päivällä hetken ajan turhaa syyllisyyttä. En kyllä keksi, miten hoitajien ammattiliitto aikoo estää sen, että kaikista istumapaikoista tehdään vanhusten paikkoja.

Ja kovimmat jätkät tietenkin käyttivät ylivertaista hahmotuskykyään ja paikansivat kuvan Ison Omenan liepeille. {Huomenna kamera ja asianmukaiset stalkkausvälineet mukaan.}

4/08/2007 11:29:00 ip.  

Olet sinä etevä, kun minä en itse muista tarkalleen, mistä kuva on otettu! Palkkaisin sinut välittömästi apulaissalapoliisiksi toimistooni 20-luvun Berliiniin, jos vain saisin sinut kiinni.

Ehkä minä olin matkalla syömään niitä pääsiäismunia, joista en juuri piittaa.

4/08/2007 11:35:00 ip.  

"Mutta kovat jätkät sentään etsivät kuvista eroavaisuuksia."

Höh, tää oli ihan helppo. Ekassa kuvassa kuski virnistää ja tokassa irvistää.

4/08/2007 11:57:00 ip.  

Öh, tämä oli hei miesten sarja. Oliko pakko tulla pilaamaan kaikki.

Te olette ihan liian hyviä. Ainoa asia, joka ei täsmää on, miksi te sitten kirjoitatte blogeja. Taidatte olla oikeasti Hesburgerin pihvinpaistajia ja nyt jäitte viimein kiinni, mokomat.

4/09/2007 12:07:00 ap.  

Mä luulen, että se virnistys oli sellainen ilme, joka ihmisille tulee, kun he eivät osaa aavistaa joutuvansa päivän päätteeksi Internetiin.

Pääsiäismunatarjous oli houkutteleva, mutta niiltä pirulaisilta pitäisi voida ensin vaatia anonymiteettivala.

4/09/2007 12:37:00 ap.  

Alamäkeen-hemmo on ennenkin osoittanut uskomatonta hahmotuskykyä bongaamalla asumuksen senttisestä ikkunanäkymärannusta!

Olisitte varmasti mainio pari 20-luvun Berliinissä (kunhan ymmärtäisitte lähteä veks ennen 30-luvun loppua!).

4/09/2007 11:20:00 ap.  

Tämä nyt ei taaskaan liity tähän, mutta Consumeristin sivuilla säikyteltiin minua:

Next week, we'll be selling a laptop, speakers, a PA, a leather jacket, more cellphones, and other widgets.

Sitten kommenteissa joku:

"Next week, we'll be selling......a PA..."

PA = ??? Personal Assistant??? Prince Albert???

4/10/2007 09:55:00 ip.  

Marinadi, alkoi näyttää siltä, että kukaan ei usko, että tällainen premium-tuote olisi tarjolla ilmaiseksi, joten täytyy ruveta ottamaan hintaa ihan vain uskottavuuden vuoksi.

Typeriä nuo kuluttajat.

4/10/2007 10:07:00 ip.  

Totta, ilmainen ei koskaan voi olla niin hyvä kuin maksullinen. Aina on koettava edes vähän vaivaa tai rahanmenoa, että voisi uskoa saaneensa jotain parempaa.

Ehkä voisit ilmoittaa tilinumerosi ja katsoa, saisitko paremmin rahaa kuin Googlen mainoksilla, jos vain pyytäisit lukijoita maksamaan sopivaksi katsomansa summan?

4/11/2007 09:26:00 ap.  

Kaveri kysyi just, millä ajalla kukaan ehtii blogata. Vastasin, että joillakin on sellaiset duunit, joissa aikaa voi huoletta käyttää moiseen (ja näyttää samalla ahkeralta konetta takoessaan). Monien ihmisten koko harrastustoimintahan hoidetaan näppärästi työajalla. Mutta oikeesti kukaan, jolla on ns. oikea työ, ei ehdi blogata.

4/16/2007 06:48:00 ip.  

PS. Niin, mäkin haluan 5 tonnia kuussa ja vapauden bloggailla työajalla. Saa tarjota visuduuneja esim. tähän ketjuun.

4/16/2007 06:49:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds