Siinä minä olin, C&A:n ulkopuolella ja ihmettelin, kuinka tässä taas näin kävi. Tarkoitus oli ollut ostaa jotain soveliasta päälle pantavaa huomisen jalkapallo-ottelun seuraamiseksi, mutta minäpä onnistuin löytämään ainoastaan kravatin.

Kai sitä pitää, kun ovh. oli kaksikymppiä ja nyt sen sai kolmella eurolla. Preise gut, alles gut, sanovat.

Fanikrääsä oli 70 %:n alennuksessa. Mitä kummaa, lietsotaanko täällä tappiomielialaa?

Kyllä minä lopulta jonkin paidan hankin, mutten sentään 75 euroa maksavaa virallista mallia.

[Mitä, älkää nyt väittäkö, että teitä eivät kiinnosta hinnat. Mitä saksalaisia tekin muka olette.]


***

Sedis kirjoitti minusta mukavan tuntuisesti, mutten vain ymmärrä, mitä hän tarkoitti. Värejä, voisi sanoa, mutta se on aika insideri juttu. Hehee, eipä tajua Sediskään tätä.

Omituisin jalkapallonvälttelijä on saksalaiseksi kouluttautuva, mutta todennäköisesti ulkomaalaisten tyttösten vuoksi aivan toiseen suuntaan kehittyvä Pää Aueaux, joka kävi katsomassa entistä emämaata ja teki treffit lukijoidensa kanssa tod. näk. tapaamisajankohdan jälkeen, mistä synkistyneenä fanilauma lienee seurannut jalkapalloa entistä tiiviimmin. Pienen myönnytyksen uussaksalaisuudelleen hän tekee, tosin senkin näennäisesti neutraalilla tavalla: "Niin, enkä minä osaa ajatella kielteisesti Zidanestakaan. Huomenna olen jälleen toisaalla."

Niin, minut valtaa lievä isänmaanosauho tällaisissa tilanteissa. Minä toivon todella, että Ranska upottaa Brasilian.

***

Justin haastoi minut kehumeemiin, ja koska olen tällainen ärsyttävä jeejee-tyyppi, niin miksipä en kylväisi hyvää eteenpäin. Petjan alkuperäinen idea oli siis kehua kahta blogia jostain syystä. Ensimmäinen on helppo. Se on Suojakänni, jonne eksyin Runotorstain kautta.

Rehellisyyden nimissä [jotta kukaan ei luulisi minua ärsyttäväksi jeejee-tyypiksi] täytyy mainita, että suuri osa Runotorstai-teksteistä on melkoista kuraa, mutta Suojakännin aamutekstistä ei voi olla pitämättä.

Hengitä, heräsit vielä!
Jokainen aamu on täysi.


Tästähän ei voi olla tulematta mieleen jälleen kerran Laura Latvala:

Ulos tuhertajat koloistanne,
nähkää maanne, aamuraikas, uus!
Talot palavat lie takananne:
vapaa, kahleeton on vastaisuus.


Myös Suojiksen aiempi hedelmäteksti on upea:

Koskisi en lihaan -
sisältäsi kiven saisin.
Yöllä salaa istuttaisin
piilotettuun pihaan.


Toisen kehuttavan blogin valitseminen on vaikeaa. Olen jo toivottanut onnea Takaisin Kallioon -blogille. Elossa Euroopassa taitaa olla mainitsematta, samoin yksi toinen, jolle suon linkin heti, kun sieltä jätetään merkintä lokiini, kun nyt on päässyt nimi unohtumaan.

Erästä blogia olisin voinut kehua, mutta kun siellä on ollut viimeaikoina niin ällylälly meininki kommenteissa, niin en minä enää viitsi. Olisiko Mainonta on syvältä kehujen arvoinen blogi? Voisi hyvinkin olla, mutta kun sitä nyt kehuvat kaiken maailman annuskatkin, niin eiköhän sen ilman minua selviä.

Taidanpa valita Tule, vaisuus -blogin, jolla on nokkela nimi ja joka sisältää oivaltavaa tulevaisuuspohdintaa. Ei mutta pitää minun kyllä kehua Hintikan Matrixx:kin.

[Hihhaa, meitsi muuten tapasi Antero Kareen viimeksi tiistaina.]

***

Erään Saaran ja Sun äitisin aloittama paljastelumeemi sai minutkin hullaantumaan. Linkin takana sijaitsee muutaman sekunnin videoklippi [.mov] viikonlopun synttärijuhlilta. Kamerassa oikealla oleva JCP ottaa chillimmin ja katselee huvittuneena reuhtomistani. Kasvot ovat piilossa, mutta videon esittämän vasemman käden vispaukseni myötä anonymiteettini on kokolailla mennyttä.

[Ei, ääni, joka huutaa videon lopussa lisää volaa, ei ole minun.]

7 on viitsinyt kommentoida:

Toi video.

Sä oot mun sankari.

Die robot!

6/29/2006 09:58:00 ip.  

Hinnat: kiinnostaa.

Jalkapallo: vitusti ei.

6/29/2006 10:07:00 ip.  

Jes, näyte paljon kehutuista tanssitaidoistasi. En ole eri mieltä.

6/30/2006 03:15:00 ip.  

Vitusti ei. Tuo on niin laittamattomasti sanottu, etten osaa vastata mitään.

Paljon kehumistani. Äh. Melkein hävettää tämä hännännostelu taas, mutta jostain tulee riemu repiä.

Mutta nytpä lähden Katan salakapakkaan katsomaan peliä.

6/30/2006 03:31:00 ip.  

Jipikajeijaa, nyt ne mofut osaavat kiertää alkolukonkin. Enää se ei siis kiusaa kuin käyttäjiä.

6/30/2006 03:44:00 ip.  

Värejä. Spede-leffa?

7/02/2006 05:02:00 ip.  

Ei kai varmaan kukaan lue kommentteja tällaisella viiveellä. Tajusin kuitenkin yhtäkkiä, etten kierähtänyt täällä lainkaan tyttömäisesti punastellen kuten asiaan kuuluu. Nyt siis: kiitos, kehu oli hieno, hyvin ajoitettu ja yllättävältä suunnalta tullut.

7/18/2006 01:22:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds