Uusi meemi. Ostakaa iPod nano, täyttäkää se satunnaisilla kappaleilla ja valitkaa alkuvalikosta Sekoita. Julkaiskaa blogissanne, mikä kappale sattui soimaan ensimmäisenä. Minulle tuli Jacksonin Beat it.

Pelkään jatkuvasti, että olen pudottanut laitteeni. Sitten ymmärrän, ettei se voi kaukana olla, sillä ääni kuuluu yhä korvissa.

Rintatasku tuntui luontevalta paikalta soittimen kantamiseen. Ainoa ongelma on, etten voi enää hypellä niin kuin tavallisesti. Pelkään myös jatkuvasti vessassa käydessäni.

Mitä jos sittenkin koen valtavaa tarvetta kumartua? Vaikka noukkiakseni wc-harjan nurkasta?

Kohta mietin, mitä Steve Jobs tekisi vastaavassa tilanteessa. Tosiaan, hänhän näytti, että soittimen voi pujottaa farkkujen pikkutaskuun.Yhtäkkiä ymmärrän, miksi kuulokeliitäntä on pohjassa. Jos soittimen upottaa pikkutaskuun pää edellä, napit jäävät taskun yläosaan yhden taskun kankaan läpi operoitavaksi. Myös rullan käyttö onnistuu.

Mutta miksi näppäinlukkovipu sijaitsee taskun pohjalla?

Ja kun joku kysyy, miksi menen hankkimaan epäyhteensopivan Apple-rojun, kerron, että se on ainoa, joka on yhteensopiva vaatteideni kanssa.

Ja huomaan esitteleväni laitetta puolituntemattomille ihmisille. En ajatuksenani näyttää, että kattokaa, kuinka Apple pwnz tai kuinka meizi on kewl. Vaan, että katsokaa, mitä ihminen on saanut aikaan. Ihmetelkää sukupolvemme kuulentoja.

Ja mikä hupsuinta, ihmiset suhtautuvat juuri tuolla tavoin. Lumoutuneina. Onko tossa ihan oikeesti kaikki mukana? Siis niinku akkukin?

Paitsi RDF-uskovaiset, jotka väittävät, että koko juttu oli yksi suuri iHoax.

[Tämä ei ole varsinainen iPod-tekstini. Tätä on tulossa lisää, (ikävä) kyllä te kestätte.]

***

Luultavasti tämän mock-upin tehnyt tyyppi keksi nimen ennen Applea...

4 on viitsinyt kommentoida:

emmemekestä

11/14/2005 08:42:00 ip.  

Olen myöskin kerran jos toisenkin kokenut kylmän hien kuvitellessani Podini tippuneen. Samalla kun kuuntelen viidettätoista kertaa samaa piisiä...

11/15/2005 08:23:00 ap.  

Eipä kestä.

Tiedätkö, mitvit, tässä on ongelma. Kun minä näen, että sinä kommentoit minua, jos kirjoitan iPodista, minulle tulee tietenkin hirveä tarve kirjoittaa vielä vähän lisää.

Toivottavasti lohtua tuo, että varsinaisen tekstini tarkoitus on paljastaa säälimättä kaikki laitteen käyttöliittymän omituisuudet, jotka suinkin olen onnistunut huomaamaan.

Jahka vain saan koneeni huollosta.

11/15/2005 12:34:00 ip.  

"Ihmetelkää sukupolvemme kuulentoja."

Mielsin tuon ensin kuulenta-sanan monikoksi, jolloin ilmaus kuulosti kovasti runolliselta.

Mitähän se olisi tarkoittanut? Kai jotain samanlaista kuin "kuulkaa korpeimme kuiskintaa".

Anteeksi häiriö.

11/18/2005 05:53:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds