Barometrimaraani

Kun me seqoiltiin kundien kaa Kaivarissa ja sanoin, että mä oon peeaa, saa käydä kommaa, niin kukaan ei tullut. Ei vaikka Vt esitteli stringejään ja Sellisti yritti todistaa, että kundit on ihQdaa. Tämä eriarvoisuus on todiste nuorten naisten fasistisesta pahuudesta.

M-irc-video on poistettu netistä, ja jossain puhuttiin jo vahingonkorvausvaatimuksista. Siltikin minusta oli kovin upeaa, kuinka viikko sitten bussissa kolme nuorukaista siteerasi pätkää sanasta sanaan keskellä päivää – joskin eläytyminen jätti aavistuksen toivomisen varaa.

On tämä taas niin tavattoman ironista. Juuri, kun minulla on kaikkein kovin kiire, Kuukausiliitteen toimittaja saapuu tekemään juttua meistä blogaajista eikä minulla ole lainkaan resursseja olla kyllin nokkela kelvatakseni mukaan. Ole, hei, mestoilla vielä ensi viikolla, niin ehdin hengata kuin kaikkia cooleja tyyppejä joskus luullen, että se minut miksikään muuttaisi.

Mikä olisi säälittävämpää kuin jäädä kiinni siitä, että luulee olevansa jotakin.

Kaverini sanoi kerran, että minä olen kuin Kuukausiliite. Tai siis niinku ne pikkunokkelat jutut siinä alussa.

Mutta keksin minä teille sentään yhden ajankohtaisen nokkeluuden. Katsokaapas tätä, jätkät: aito PA-jalkavitsi.


Asiakasometri: Laskeapa, stana[Oletteko muuten huomanneet, että Metro-lehden kotisivujen päivän kysymys on sama joka päivä. Aika postmodernia. Aika vaarrrmaaaaan hiiiiiddaaaaassstttuuuuuuunnnnuuuuuttt jaaa looooppuuuuuuullttaa pppyyyyyyyysssäääääÄH]

[Voi ei, mitä meninkään tekemään: mainostin kilpailijan ilmaislehteä. Tähän se sitten viimeistään kaatui.]

2 on viitsinyt kommentoida:

Tykkii ja tosi asian radikaali settii.
peace ja respect

9/14/2005 07:42:00 ip.  

Toivottavasti mahdollisimman monessa blogissa aika alkaisi pysähtyä lähipäivinä. Kiitos tästä.

Mitenkäs, PA, kun sinä olet lähdössä sinne Namibiaan, niin ei kai tämä merkitse bloggaustahdin vähentämistä? Ettei tässä tarvi itseään tapp

9/14/2005 10:27:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds