Kuu [u]kkelista kesään

Heikki Sorsaa mukaillen, tärkeint ei oo voitto, vaan hyvä shitti.

Uskokaa tai älkää, jätkät, mutta minulle ei luovutettu Kuukkelia. Sellistikään ei moista saanut, joten Koleiden gängimme jäi tyystin ilman palkintoa. Uhkailujeni mukaisesti joudun nyt pitämään tuota laadukkuuttani indikoivaa linnunkuvaa palkissa koko vuoden. Patent pending -leima vaihtuu patent deniediin.

Menomatkalla keksin hulppean läpän: Fredan Pikkolo.

Ei ollut kaiketi kaikkein kukkein päivä tänään. Otin punaisen tarran rintaani, joten naamaani ette näe. Hankalan roolini hämäämänä en oikein tiennyt, kuinka suhtautua ihmisiin; tulisiko esiintyä oikealla nimellä ja suojata blogaajaidentiteettiä vai päinvastoin. Tyydyin lähinnä ihmettelemään.

Kerran kuusi- tai seitsenvuotiaana Rauman Citymarketin parkkipaikalla. Olimme juuri saaneet jäätelöt kioskista. Luultavasti olin ottanut tiikerin, sillä isä oli opettanut sen olevan hyvää. Jos palloja oli kaksi, toinen oli lakritsi. Se maistui melkein salmiakilta. Äiti kertoi käyvänsä pikaisesti kaupassa, kehotti meitä istuutumaan parkkipaikan viereisen puistikon tai pyörätienpartaan penkille. Mitä minä siinä teen? tiedustelin kriittisesti. Ihmettele maailman menoa, hän opasti.

En ole sittemminkään lopettanut.

Sanon silti, että Skitso ja Marjut näyttivät jotenkin sirommilta luonnossa kuin olisin uskonut. Kuinka tuollaisista voisikaan ajatella mitään negatiivista.

Olisi minulla ollut mukana varmuuden vuoksi väsäämäni Visa Koivu -nimilappuni, mutta jätin käyttämättä.

Mietin tyytyväisenä, että oli sentään hyvä, että jätin läppärin narikkaan. Olisi ollut noloa olla kolmas 12-tuumaisen PowerBookin esittelijä. Muita malleja ei näkynyt.

Perustyylikästä väkeä muutenkin, väittäisin. Tällaiseksi nörttitapahtumaksi eritoten.

Sun äitis punapilkkuinen mekko tuskin jäi keltään huomaamatta.

[Unohtui mainita] Pää auki esiteltiin ehdokkaaksi sanoilla huumoriblogien Jörn Donner. Ilmeisesti noiden määreiden pyrkimys oli hienovarainen kvittoilu, mutta minä olin silti otettu. Jörkka on [ainakin ollut] fiksu mies.

Vai onko Jörkassa sittenkin hauskaa vain se, että hän luulee olevansa kovinkin älykäs ja vakavasti otettava. Ja muut vain katsovat vierestä, että surkuhupaisa hölmö. [/unohtui mainita]

Minulla ei ole inspiraatiota sanoa mitään nokkavaa palkinnonsaajista. Mitvit voitti oikeutetusti, mutta väärän kategorian. Muuten suosikkini jätettiin rannalle, ja ehdokasasettelultaan piinaavan mielenkiintoisessa Uuden blogin sarjassa tempaistiin voittajaksi lehdistön oma poika Kallio-blogi. Salaa sentään tyytyväinen, ettei se yksi blogi saanut yhtään palkintoa. Koska olen hienotunteinen herrasmies ja munaton nössö, jätän nimen mainitsematta.

Karpelan näpäyttäminen Rautainen lintuhäkki -palkinnolla oli sentään oiva veto ja piristää meitä katkeria luusereitakin. Samoin kuin tämä Lotus gardenin näkemys.

12 on viitsinyt kommentoida:

Taisi se peppuseksikauteni koitua kohtalokkaaksi... ;-) Ei vaan, kuukkeli löysi oikean kodin. Eikä tätä työtä patsaiden vuoksi tehdä, eihän? Mitä Hemingwaykin olisi sanonut kuukkelipatsaasta?

4/27/2005 10:31:00 ip.  

Ei toki, vaan kuten sanoin, hyvän shitin. Se siitä peppukaudesta. Onnea voittajille, ja terkkuja Hemikselle.

4/27/2005 10:35:00 ip.  

Joskus minä mietin, miksi ihmeessä tätä tehdään, ellei sitten patsaiden takia.

Ei, kyllä se on patsaiden takia.

4/27/2005 11:04:00 ip.  

Kuka on Hemis?

4/27/2005 11:06:00 ip.  

Mutta minkä vuoksi patsaat tekevät tätä?

4/27/2005 11:07:00 ip.  

Sellisti: Etkö sinä tuon kommenttisi jälkeen alkanutkin tuntea pakottavaa halua kirjoittaa tarina Kuukkeli-patsaista, jotka jännittävät voittajiaan arvostellen esimerkiksi ehdokkaiden käsien likaisuutta, ja niin edelleen?

Etkö alkanutkin? Et vai?

Ei sitten.

4/27/2005 11:13:00 ip.  

Mutta... minun pitää viimeistellä Älä kerro is... Äh.

4/27/2005 11:24:00 ip.  

Minkähänlaiseksi amatsooniksi minua luulit... :-)

4/28/2005 06:39:00 ap.  

Arvasin PA, että olit myös paikalla. Siellä nimittäin oli just sun näkönen tyyppi... :)

Tuo uuden blogin palkinnon valuminen Kallioblogille harmittaa edelleen. Siis miksi juuri Kallioblogille, miksei esimerkiksi paljon aktiivisemmalle Tamperelaiselle vastineelle, josta en kyllä ole enää varma, onko sitä edes olemassa.

Toisaalta, Pää auki oli oma ehdokkaani parhaaksi uudeksi blogiksi, tai ainakin johonkin sarjaan.

Mutta Kallioblogi. Hävettää ihan meidän sisäpiiriläisten toiminta.

4/28/2005 09:18:00 ap.  

Niin, kun en juuri minglaamaan ruvennut, keskityin edes näyttämään itseltäni. Vaikeita nuo kompromissitilanteet.

4/28/2005 09:44:00 ap.  

Mustakin on häpeällistä, että Kallioblogi voitti ihan pelkällä tuomaripelillä.

4/28/2005 10:06:00 ap.  

Jörkka on hieno mies. Paljon hienompi kuin toisena vertauskuvallisena vaihtoehtona ollut Matti-Esko Hytönen.

4/28/2005 10:38:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds