Pidennystä

En ole saanut juuri mitään aikaiseksi, mutta jätin sentään bileet ja leffan väliin. Onhan sekin jotain. Olisin mennyt katsomaan Perikatoa, mutta Finnkino ei jostain syystä näytä sitä eikä minulla ole lippuja Kinopalatsiin.

Jotkut väittävät blogaamisenkin olevan vain virtuaalista peniksen pidennystä. Selväähän on, että ihmiset, joilla on aikaa kuormittaa verkkoa tyhjänpäiväisyyksillä, ovat oikeasssa elämässään melkomoisia luusereita. Miten vain, olen onnistunut aika hyvin. Koettakaapa vaikka etsiä Googlesta hakusanoilla längsta kuk...

Jaksoin viimein purkaa risteilyn valokuvat koneelleni. Samalla selvisi yhden satunnaisen videoklipin ääniraidalta [kuva oli silkkaa mustaa], että ruotsalaisnaiset olisivat halunneet jotain kamaa. Miehen olivat sanoneet naisten menneen jo hyttiin, mutte he palaisivat kyllä jos me tarjoaisimme eetä tai muuta.

Näemmä enää ei riitä, että kantaa sytkäriä taskussa, vaikka ei polta.

Viking-Line sentään suhtautuu asiaan vakavasti. He eivät halua, että kukaan vain keksii väittää kenenkään alkaneen polttaa heidän takiaan.

kuva tupakointikiellosta


Loppuun vielä linkkejä katsomisen arvoisiin videoihin. Ensinnä poikkeuksellisesti Hesarista poimittu linkki [miksei HS voi tehdä osoitteista linkkejä, vaan pakottaa käyttäjät kopioimaan ne itse osoiteriville. liittyykö tähän jokin vastuuseikka?]. Neuvosto-virolaisia tv-mainoksia 80-luvulta. Jotenkin avartavaa havaita, että joku mainostaa sitruunoita. Kaikki eivät toimi, kannattaa klikkailla alariveistä alkaen.

Täällä Steve Jobs esittelee NeXT:ä yli kymmenen vuotta sitten [sivu saattaa jumittaa]. Järjestelmällä pystyy tekemään kaiken, minkä nykyisellä Mac OS X:lläkin paitsi, että Mailissa ei enää ole yhtä kätevää keinoa lähetää äänileikkeitä eikä käyttöliittymä toimi enää noin responsiivisesti... Demossa on luultavasti alla n. 33-megahertsinen kone.

Ja onhan tämäkin aika hauska, joskin hieman liian pitkä.

0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds