Harjaantumista

Jopa kolme neljästä tiskaajasta harjaa liian kovaa. Ei ole syytä purkaa tiskaamisen aiheuttamaa aggressiota liialliseen voimankäyttöön ja suotta tärvätä astioitaan [jätetään skrätsääminen levylautasille].

Puna-tuote on onneksi kehittänyt harjan, jonka varsiosa irtoaa harjasta [ja päinvastoin], jos tiskaaja erehtyy painamaan liian kovaa. Eikä siinä kaikki: Professional-mallissa harja menee irrotessaan peruuttamattomasti pilalle. Luulisi tämän opettavan undo- ja revert-komentojen pullamössöuniversiumin veltostuttamille nörteille, kuinka oikea maailma toimii.

[kirjoittaja on aikeissa hankkia uuden tiskiharjan, ja Sini-tuotteen kaksiosainen vaikuttaa hyvältä idealta. hammasharjakin olisi syytä päivittää; tällä hetkellä suu maistuu rikkinäiseltä jääkaapilta. kirjoittaja ei ymmärrä, keille professional-hammasharjat on suunnattu: harjaako joku hampaita ammatikseen. ja kirjoittajan juttu on harjata hampaita liian kovaa]

Karu selli sitten viittasi silkkikintaallaan tännekin päin. Ystäviä kaipaili. Kyllähän jokaisella uskottavalla nykyihmisellä pitää olla yksi linnakaveri. Sääli, etteivät mokomat päästä häntä joka päivä kirjoittamaan. Kansalaisaddressin paikka.

Todetaanpa vielä, että minua turhauttaa. Ensin annetaan tehtävänanto ja sitten kun täytän sen, pyydetään juuri päinvastaista. Sentään tajusivat, että kick-assiksi tarkoittamani kohta sentään oli sitä tai edes ok. Katsotaan, ehkä nda raukeaa joskus ja kerron lisää. Se helpottaa.

Niin, älä itke ruma lapsi, mutta ottaako rusina vai leipää?

2 on viitsinyt kommentoida:

Äitiskin näki niitä kaksiosaisia, mutta ymmärsi kokeneena ostaa Pirkan, sen halvemman ja toimivamman vaihtoehdon. Jos astiaharja ei toimi tarkoituksessaan, tulee tuhlanneeksi koko vempaimeen kuluneen uusiutumattoman öljyraaka-aineen. Varren verran hukkaaminen on siihen verrattuna pientä.

Ihan intuitiolla sanoisin, että rusinat pois. Onko kukaan koskaan nyppinyt rusinoita mistään, esim. pullasta, ajatellen, että otanpa herkut talteen. Kyllä ne käsittääkseni nypitään pois sitä varten, että ne ovat niin ällöttäviä.

1/11/2005 06:57:00 ap.  

Hienosti sisäistetty sun äitis -passivi. Hyvä!

Olen koeponnistanut tuollaista harjaa, ja kyllä se ihan hyvin kesti. Tietenkin, vieraisilla kun olin, aggressiotaso ei ollut yhtä korkea kuin kotioloissa.

Uskoakseni kielikuvan rusinat pullasta on keksinyt sama fetisti kuin ilmauksen seksikäs kuin maksalaatikko. On kovin arveluttavaa, että Kielitoimisto palkkaa kaiken maailman kieroutuneita hulluja keksimään meille fraaseja. Kukaan järkevä ihminen ei syö rusinoita kuin rasiasta tai korkeintaan pähkinöiden seasta. Glögikin hieman siinä ja siinä.

1/11/2005 11:42:00 ap.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds