Odotettavissa aamuun asti

Juuhhan pomppasi. Ja sijoitukseni sitäkin enemmän. Pinseri otti tittelit pois, ja hetken olivat herrat narreja [minäkin jokin top30, kun satuin paikalle]. Miten sitä sanotaan kinoksia muodostuvan aamuksi, jos illalla sataa lunta.

Hei, lukijani, hyppikääpä päivittämään pamauksenne.

Tutustuin tänään päivemmällä samoilla listasijoilla lymyilleen Stubin A:n sivustoon. Mikäpä olisi täydellisempää kuin löytää übermenschin tuotoksesta virhe. Lifestyle-aakkosissa tulee Q ennen P:tä. Liekö sen jonkinmaalaisilla aakkosilla noin. Ehkä EU:lla on asiasta vain sisäpiirin tuntema direktiiviluonnos. Näin siinä sitten käy, kun Suomi jättäytyy ytimien ulkopuolelle.

Stubb äityy toiseksi uusimmassaan suorastaan sarkastiseksi:


Väitteet, että olisin Kataisen kanssa eri linjoilla, ovat yhtä tuulesta temmattuja kuin että presidentti Halonen ja ulkoministeri Tuomioja olisivat eri linjoilla ulkopolitiikasta. Tai että SDP:n puheenjohtaja Paavo Lipponen olisi heidän kanssaan samoilla linjoilla.


Timo Jutilan avioliitto päättyi kai oikeasti porsasteluun nuorempien kanssa. Me mietimme tänään tiimipalaveroinnin perusteella, että syynä tai seurauksena olisi voinut olla myös, että Juti ei saanut sen paremmin ylämummoa kuin alapesääkään [tosin jääkiekossa voi scoreaminen kaatua siihenkin, ettei vain saa sitä nousemaan].

Huh, kuinka vihaankaan kaikkia ylämummoväännelmiä.

Joku voisi pitää kuvaavana, että kirjoitin tänään koetilaisuudessa kauemmin kurssipalautetta kuin vastauksia. Ainakin puolet porukasta poistui heti kun mahdollista. Saliin muodostui valtava jono. Tuntui hauskalta vuodattaa täyttä päätä palautetta. Joku sivusta seuraaja saattoi luulla, että oikeasti osasin jotain.

Minä annan aina palautetta, kun joku kysyy. Blogia pidän kai ihan samalla olettamuksella.

1 on viitsinyt kommentoida:

kello on 23.07 ja top-lista normalisoitui juuri, kun oli käsineni nyppinyt sekopamauksesta pois noin yhdeksänsataa tarpeetonta blogia, kun Poista kaikki -klikkaus johti vain jatkuvaan rantapallotukseen!

parempi näin.

12/21/2004 11:11:00 ip.  

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds