Pakkausko'oista

Mitvit, nimi josta en vieläkään keksi mitään nokkelaa väännöstä, on jälleen älähtänyt. Horisee Pinseriin kaavaillun uuden ranking-systeemin olevan aivan turha juttu. Niin pitkään, kun minua ei ymmärretä noteraata top100:aan olen tietenkin sitä mieltä, että vaihdetaan vain systeemiä. If it ain't broke you break it.

Seuraava lainaus antaa sentää lohtua meille kaikille viime aikoina nettitestejä täyttäneille. Voi olinko kenties juuri minä tuo, lähestulkoon linkitetyksi tullut.

Enkä tasan linkitä yhteenkään, saatana sen tietää kyllä miten siinä käy. Yhteen meinasin linkittää, mutta sieltähän turskahti silmille nettitesti uusimpana päivityksenä. Hyi.Merkkimäärä ei ole vielä läheskään täynnä. Tällaiset tynkäentryt vain ärsyttävät ihmisiä, sillä ne näyttävät kirjoitetun [ei noin voi sanoa] ainoastaan päivitysprosentin lepyttämiseksi. Arvotaan tähän väliin alkoholisviritteinen kannanotto, jottei hurja maineeni kärsi.

Joku oli pudottanut keskelle pihakatua Karhu-merkkisen mäyräkoiranjämän. Säpäleiksei särkynyt. Mietin, että tuollaisia nuo ovat, Karhun kaatajat.

Karhunkaataja voisi sopia hyvinkin merkin äijämäiseen brandiin. Paitsi, etteivät äijät voi sietää nokkeluutta. Lättyyn leipovat nenäkkäitä nulikoita.

Hartwallin harmiksi olisi myös paikallaan kehittää uusi pakkauskoko, Chicks' Pack, jossa olisi kaksi eXtramakeaa Päärynä Sidua. Niistä kelpaisi sitten tulla ihan vitungänään. [mikäs sinulle on tullut, kun kiroat jatkuvasti, luuletko olevasi kovinkin hauska.]
0 on viitsinyt kommentoida:

Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu

Blogger Template by Blogcrowds